Friday, October 31, 2008

Lunch di O'Briens

arini aku lunch kat luar..
giler lama x merambu ari jumaat.
dulu rajin gak lepak bangsar or PBD.
lately cam malas yg hazab.
2 jam aku rela spend dalam bilik rahsia.
nape bilik rahsia namanya??
sbb byk rahsia loh..ngeh.

ok.dah kene pujuk2 gan Kak N,
aku follow gak la..gan Kak Ziza skali.
bkn lunch jauh pon.
sebelah building aku jek.
jalan kaki tak sampai 10 menet


lokasinya di O'Briens..penah pi sini??kalo tak penah,nanti aku bawak ko..tp ko bayarkan apa aku makan.deal ek? ;p

lunch hour katanya so agak ramai la makhluk yg lapo sandwich.sini jual sandwich gan kek2 jek.kalo tekak lapa nasik cam aku ni,skali skala mkn ok la.kalo ari2 mau kempis perot aku.tak boleh yer..aku suke buncet!


motip gambo-tak dapat dipastikan.


sila order kat sini..


nanti diorg akan prepare sandwich ko di sini..ikot la ko pilih bread apa kan.kalo Subway,aku rasa roti dia lagi lazat2 dan besor2.x main la roti2 keping cam roti High 5 neh.nipis.kecik.tak sesuai utk tekak tamak aku.


segala macam bahan dia nk sumbat lam sandwich ko.depends pada ko order la..


sila bayor kat mamat mata duitan neh.kitorg order
Crambo Sandwich=RM16.50
Ice Blended Mocca = RM10.50
Mushroom Soup=RM5+
Potato Chips=RM3+
.
aku share gan Kak N je.pasal aku dh bekpes lontong semangkuk penuh.kenyang tak hengat beb.ni makan pon cam ala2 malas jek.tak seburok lantak biasa.haihh..pelik.

crambo sandwich dan ice blended.sedappp nk matik ice blended dia weh.aku gan Kak N mmg order air ni je kalo datang sini.Mocca sedap la..aku try choc blended dia,x sedapp..uwek!uwek!


potato chips yg sedap jugak.kruk krak kruk krak.ohh...


mushroom soup yg tak bape sedap..better pizza hut punyer.yg ni cam cair dan tawar jek.Kak N kata dia buat tawar utk jaga kesihatan..yerlaaaa tuuuu..



ok.aku yg ala2 perasan jadik Duta O.'Briens..hohoho


lepak borak2 sampai santak ke kol 2.30.
kena lak kawan kak ziza join lepak skali..
mau tak melarut2 borak..
.
ok la..aku malas ngapdet pjg2...
jiwa aku tgh bersedih..oh kenapa??
aku emo la...tp aku buat2 gumbira je nie..
tak soka tau rasa camni..
aku flagged as Private.
huh!!!!

Jumaat yg SUper Cerah

pagi td aku cam konpius..
masa aku bersiap2,aku tgk jam baru kol 6.40..
tp ngape kat luar dh cerah???
ke jam aku mereng??ke mata aku juling??
oh..gila.gila.


so kelam kabut la aku bersiap pastu lari2 turun bawah.
serius.

aku ingat aku dh terlewat.
slalu kol 6.40-7.00 ari gelap jek lagik.
siap berkabus lg kuda putih aku.
ni cerah..siap ada mentari di ufuk timur..
*dan-dan ayat cam tajuk lagu terkeluor*





start2 kete tgk jam kol 6.45.eh.betol la jam aku tadik.ermm..pesal ek dh cerah.konpius aku.tula,dulu asik menyampah gan subjek Geografi.kan dh mengong jadiknya tak tau perubahan2 alam semesta. *aku tak tau ada kene mengena gan Geog ke tak.saje aku wat andaian sendiri.Jgn terpengaruh*





nampak.dh terang benderang ok.sgt pelik.pastu aku dgr Hotfm,si Faizal Ismail pon sebut yg arini sangat cerah.oo..maknanya mmg cerah awal la.bkn sbb aku terlambat ke hape..saspen.saspen.


ngam2 aku beli tiket,tren pon sampai.
cam biasa la..aku sampai KL Sentral dalam kol 7.40
kak aida plak masok tengahari arini..
so aku kesepianggg..auww.ganu tetiba!
.
ermm..apa nk buat ek sementara tunggu kol 8?
takkan nk godek2 MyVi lagi..
kang ada lak org kata aku nk tekel si faizal tu.
asik menebeng kat dia..eeeee..rili not me! ;p
so beli metro pasal ada citer hot norman hakim pastu aku lepak dkt booth maxis.time2 nie mana ada org jaga.jd leh la aku membaca dgn selesa ala2 berada di kedai kopi pak sahak. *nama kedai kopi adalah rekaan berdasarkan drama2 kat tv.jgn ko pegi carik lak kedai tuh*


kl sentral yg lengang.tp kalo time org baru turun tren,mmg cam kambing kuar kandang gayanya.berderu2 org.tp kdg2 lawok gak tgk.sume muke semangat giler.langkah skit punyer panjang.dasat.dasat.


tepi aku adalah promo perodua myvi tu.bkn aku gedik2 nk duduk sini tp mmg sbb booth maxis sejak azali kt sini okk.diorg yg menggedik bawak kete tepi aku ni ha.wahh..statement tak logik ke udara lagik!ngeh.


aku yg pening2 memikirkan masalah norman hakim gan abby abadi.oh kenapakah??pesal ko curang?why?why?why?bini ko dh cun melecun..ko nk yg muda lg eh?mentang2 la bini ko dh beranak 3..dh gemok tak slim bergetah cam dolu.tergamak ko curang kan Man. *ceyy..tak alih2 panggil norman hakim Man *
tipu jek.takde maknanya aku nk pening pasal masalah diorg.masalah aku pon melambak weh.tp syok gak kalo kita bincangkan masalah umahtangga org ni.kepochi2..fuh..mmg syok abisss.tp org kata,yg baik tu jadikan panduan,yg buruk tu pandai2 la ko buat sempadan. *tetiba jadik baik*
dalam hal ni..aku tatau la salah sape kan.
tp terang2 la si norman tu yg buat hal..
bkn skalik,tp dh dokali yer.
tak serik2 ko ni kan..
.
.
apa ko tak pandang/tenung muke anak2 ko?
*ni pinjam ayat Kak N. ^_^*
sian anak2 ko..sian bini ko.
dulu cukup baik la si abby tu nk kat ko balik.
reti plak ko giler talak kan.
pastu buat la lagik..ishk3.
statement norman,salah paham je katanya.
dia kt atas,memey tu kat tgkt bawah..
alaa..cam la ko takleh berdesup naik atas kan
masa Jais ketok2 pintu.
.
.
yg aku pelik,pejadah pagi2 buta nk miting..
takde esok ke hape??
tak logik.
.
.
aku tatau la kan..maleh nk tuduh2.
kang dosa lak kalo salah kan.
cuma aku sangat2 x soka spesis laki camni.
sangat tak sador diribersyukur.
sok2 tuhan tarik nikmat ko baru tau.
barula menggagau carik anak bini.kan?kan?
.
.
kalo aku jadik abby,cukup la skali kene tipu.
pastu jgn harap la...
usah ko geselkan idong ko yg kotor itu di kakiku..
wahh..giler2 punyer menghina tuh! ;p

lelaki tetap lelaki...tak semua la..
but most of them mmg payah nk setia..
dah.malas aku nk citer pasal nih.
kang tak pepasal aku lak emo..
mengong punyer norman hakim.
tak pepasal aku takot nk kawen.dishh!

Thursday, October 30, 2008

Jejaka Misteri - Faizal

ni aku nk kasik bongkar rahsia siapa Faizal tu.
amboi..kemain ramai org roger aku tau..
punyelah byk spekulasi ttg manusia nama Faizal ni.
yg pasti dia bkn Faizal AF..geliiiiiii tekakkk~!
Kalo Faizal Tahir..oh i like!! *mata kuor love2*
pangggg!!

ok.salah anggapan korang.
si faizal tu bkn skandal aku..
aku kan baik..mana leh skandal2 bagai neh.
setia pada yg 14 sajork. tetttttt!
*ok.ni tipu.biebo,bwk bertenang please*


ni lah Faizal..siap kasik no tipon kat aku tau.bkn pasal dia nk menggatal.tp pasal dia nk jual kete.ada paham??ishk.korang ni mmg suke assumed bebukan kan.bergosip-gosipan ni mmg cerah la mata korg kan. *ayat ni sesuai gak utk aku..huuuuu*
Gini citer sebenar.Version suci tanpa gosip.ngeh.
aku kan sampai KL sentral pagi2.
so sementara nk tunggu bas kol 8,
aku gan kak aida merayap la kejap.
skali ada plak Perodua buat promosi Myvi SE baru tu.
mmg harus la aku jenguk2.
konon2 ada ati la nk trade in kuda putih aku kan.
tu pon kalo harga yg aku bayo bulan2 tak byk different.
kalo byk bezanya..x koser la aku weh..
gaji dh la ciputet..
dr luar kete ni mmg smart abih..
dh gaya swift skit2..sporty dan chantek kooo!
try tgk dalam meh..
erkk..giler buruk dashboard dia..maksud aku tempat player tu ha.ishk.aku x minat yg jenis camni.cam ala2 savvy adik aku punye tuh.aku rasa interior MyVi SE lama lagi cantik.ke mmg aku yg takdak taste??tp burok la.burokkk!ee.burok!buroknyaaa! *bape byk word burok daaa.sepak kang!*


kita tgk gambo kat pamphlet dia kasik aku ni ek.pasal aku nk snap2 gambo td tak sempat.sgt byk soklan aku tanya abg tu.cantik kan luar dia?luarnya jela aku minat.dalam tak sgt.weh,bole tak sarung kat kuda putih aku body ni??


bontot dia pon cekci laa..soka!soka!bumper blakang dia cool! *sila sebot 'cool' tu cam sivaji the boss.penuh gaya*


ni paling best..leather seat okk.mmg nampak mewah la aku cakap ko.sgt sesuai utk manusia yg suke mencekik dalam kete cam aku ni.senang la nk cuci kalo tercomot2 dek sos mekdi.ohhh.. ;p


optitron meter..cantik ker??biasa2 je bg aku.tak nampak canggih pong.eh,gambo blur sbb aku try meng-avoid sinaran lampu yg nyilaukan.so,sgt burok kualitinya.jgn kompelin.


stereng dia kecik..cun gak la kan.pastu wrapped dengan leather jugak.sgt selesa kalo tgn tu jenis2 berpeluh meleleh 24jam.pastu melekat la bau masam..eee..yuck!yuck!


audio system withCD player/MP3/WMA/USB & Bluetooth.wah.canggih2.tp sangat burok la bentuk dia.cam kapal angkasa tak siap jek.sape design ni haa?haa?tak berseni langsung.wah,selamba je kondem org.huhu.
overall aku rasa kete ni ok2 je.
luar mmg cantik..dalam je aku tak berkenan.
pastu nampak dull giler..dalam macam gelap.
seat itam..stereng itam.dashboard itam..
giler moody kete nie..
harap luar je cantik nk mampos kalernya.
tak tau la kalo ko tgk cantik kan..
aku ni kan mmg suke kompelin2 ni..huhu
byk la soklan aku kasik abg tu td..
dia jwb dgn tekun lalu dihadiahi nasik lemak kepada aku.
bkn pasal dia syok kat aku,mmg ada sbakul nasik lemak!
dia kasik kat customer2 yg muke interested cam aku ni ha.
*padahal berlakon interested psl nk bekpes free.wawawa.aku sangat keji*
so silap la tanggapan korg pasal si jejaka misteri bernama Faizal itu..
dah.dah.pegi balik umah.kalo pasal gosip laju je nk menebeng sini..gagagaga~!

Siapakah Jejaka Misteri Itu?

haaa..ada gosip utk diri sendirik ni.
pasal takdak org nk gosipkan aku,
aku gosip2 la sendirik yer.
kasik can aku feeling artis kejap.

pagi td ada org belanja aku bekpes..
nasik lemak berdaun pisang.
bagos.save duit aku.
bg ari2 pon saya soka tau bang.. ;p


yg kasik aku nasik lemak ni adalah lelaki..bukan opismate aku..tp dia baik ati bg aku ini nasik lemak.mengapakah??ok la.aku kasik tau la nama dia..nama dia Faizal.so sila buat tafsiran bebukan di pala otak ko.aku ijinkan!miahahaha~!


dah..aku nk g lunch.
nanti aku kasik tau siapakah jejaka misteri itu.
scandal aku kah??peminat akukah???
siapa??siapa??sabo ek.sabo.
*wahh..cam best plak kasik suspen gini!*

Kami Dikaunselingkah??

aku bukak blog kak fida..
tak tahan aku baca statement dia..
lawok.lawok.
aku copy paste sini.


Yang ni pulak macam pasangan bermasalah rumahtangga....

macam tengah kaunseling... hehehe... jangan marah ya.... kalau marah nanti kena jual!!!


hehehe..sabo jela den..
tak marah pon kak oii..

muke aku giler ketat kan.
kan aku ckp..aku rimas giler aitu..panas.
cian biebo..mesti tensi je dpt awek cam aku.
tensi ke bo??ke cyg??hoho..menggedik plak.

pape pon..aku idok la marah dia..cyg jek slalu.cuma dh mmg rupe aku ketat gitu.kata awet muda kan..harusla ketat di sana sini.eh eh.pebende ko merepek ni setannnnnn~!

Wednesday, October 29, 2008

Open House Umah Kak Fida

yer benar..
dh nk ujung2 raya pon still ada org ajak aku beraya tau.
terharu sungguh rasanya ati ini..
sbb rasa perot saya ini sangat2 dihargai..
oh ke perot plak peginya..

ok.ekceli tak plan pon nk beraya2 ni.
cuma si Ayam ckp nk pinjam lappy aku..
nak transfer smua gambo autoshow.
jadik aku cakap la gan kak fida,ajak dia skali lepak.
dah katanya kitorg ni sume duk 1 kawasan.
smgt kejiranan kena ado yer..nk lepak kene roger2 smua.

last2 kak fida kata takyah lepak luar..
dtg je umah dia..beraya skalik.
aku pon ok sajork la..

pas blek keje,mandi2 teros berdesup g umah kak fida.
lewat sgt kang mengganggu plak kan.
takkan aku nk melepak sampai tgh2 malam..
kang ada kene sepak keluor gan kak fida..
ganas akak aku tu tau..miahahaha~!

aku sampai dulu sbb ayam lembab..
mcm2 hal nk kuor dr reban dia tu..
ayam tua gamaknya spesis dia ni..
kutuk.kutuk.fedulik hape aku.


kak fida bersama anak2nya..tgk skill kak fida melangkah pagar tuh.mmg skill pengangkap jugak.akak ni mmg btol2 berjiwa pengangkap la.tabik.tabik.

aku bawakkan dunkin donut utk mereka dan utk aku skalik.hehe.keji kan.dh bawak pastu sebok2 makan skalik.nak buat camne,aku tergoda tgk donut cumel2 tuh..hiahhhh! termakan la plak!camne ni kak,dah terkunyah lalu tertelan ni.hiks.



boipren ku yg comel.muke excited tgk eklan ribena kat tv.



cik patin makan kuih raya sambil buat aksi seolah2 biskut itu sangat lazat dgn harapan aku akan makan skalik.timer kasih yer patin..dah tentu2 biskut tu acik jual kat ummi kamu.acik tau bagaimana rasanya..tp mmg lazat la.serius.so sape nk order utk raya tahun depan,aku dh bole amik order skang! ;p



mereka-mengtransferkan smua gambo ke PC kak fida.nanti aku cilok la dr sana buh lam lappy aku lak.byk gambo cun2 weh..tp camera mahal ni dh terkena virus plak.sbb ko ayam,maka mungkin virus selsema burung la yg menyerang camera ko tu..cuba ko kasik aku pinjam barang sebulan dua..kompem sembuh.bole?kira bole la ek.


kak fida hidangkan makanan..akak ni buat susah2 je tau.dgn satay yg dibakar dek kak fida dan murtabak yg ditebar dek KRZ,mmg terbukak napsu makan aku.ok itu statement tipu.diorg tapau kat pasar malam jek.mana sempat nk buat weh.kuih raya pon ado lagi??terer!acik tinggal serdak je kat umah tuh.



ni aksi apa ni kak???konpius acik.3 ari 3 malam tak abih pikir ni.


KRZ dan rafiki.dua lelaki di hati kak fida.wah begitu jiwang ayat yg ku lafazkan ini.terasa geli di ketiak sendirik.muhahaha.takleh blah ayat!



si ayam dgn cameranya.ayam zaman skang dh canggih yer.bkn stakat bole dijadikan nasik ayam atau ayam goreng kunyit,tetapi juga bole menjadik photographer separa pro di majlis cukur jambul anak anda.berminat???


kak fida umpama bibik yg menjaga anak majikan.hehehe.gurau yer kak.jgn tempeleng pipi saya laju2..pelan2 bole.



pastu kak fida lambakkan album lama2 beliau dgn KRZ.giler banyak gambo..tak terabih aku nengok eh.kak fida dgn lantang membuktikan bahawa beliau sgt slim di zaman dulu kala.ok.setuju.akak mmg sgt2 kurus dlu..skang pon takla gemok mana.
ni membuatkan aku terpikir..kalo skang aku slim kurus tinggi bagai model *abaikan ayat meninggi diri ini* tak mustahil bile dh kawen aku bole gemok kaw2 kan.haiyokk!scaryyy..baik aku bersenam dr skang.hep!hep!smangat!lari setempat!



byk giler gambo.syok je tgk..tp kelaka pon ada kak kan.sbb dulu2 kita kalo bergambo posing tah pape tah..pastu kalo kat hostel,wajib ada gambo dok kat ujung koridor blok asrama.aku pon dulu slalu amik gambo camtu.tah apa la indahnya buat gaya itu..huhu
dalam kol 11 kitorg gerak balik.
siap tuan umah anta sampai ke kete yer..
punyerla terbaik layanan yg diberikan..
timer kasih byk2 yer akak dan KRZ..
lenkali kalo ada makanan lebih2,roger2 la..
muhahaha.
oh..nk tau aku dapat apa????
dapat duit raya okkkkk!
nampak nau aku ni cumel..
ada lagik org nk kasik duit raya..
uishk..vangga plak rasanya..
terasa diri ini awek muda plak..
oppp..opp..larikssssss!


Keicar Team Hari Raya Open House 2008

wah..tajuk entry dah mcm tajuk dlm majalah.
skali skala kan..kalo tak asik la tajuk merapu..
dah tu tajuk langsung lari dr topik/isi cerita..
dish3 dahi sendirik.


ok.sempena coti dipavali tu..
Keicar Team buat Open House..
tp cuma utk ahli2 la..tak invite org luar pon..
sbb kedekut buat simple2 jek.

last year kitorg buat dkt umah Uncle..
ada BBQ bagai..ramai dan meriah..
sbb time tu ahli2 lama ada skalik..bwk anak pinak.
skang dh takde..sebab..err..takyah cite ah kot.huuuuu.

so ari isnin tu biebo amik aku kol 12..
kene gi awal sbb biebo ni AJK Bertindak..
*Bertindak apa..aku pon tak paham motipnya.*
nk kene gi amik lauk2 kat caterer.
dan teros gi umah Abg Jai yg jd lokasi rasmi tahun ini.


aku yg berbaju kurung.konon2 nak kena dgn konsep raya la kan.ni aku lam kete biebo.tunggu dia berdiskusi dan angkat2 lauk dr caterer.budak2 lain pon ada tolong.so takyah la aku nk gedik2 sebok kat situ.

ni namanya manusia buhsan tahap gaban.eee..dah berkarat cermin biebo neh.nampak muke aku skalik berkarat kan!.abaikan..


ni kete caterer yg di apit kete budak2 ni..gigih dok angkut periok belanga bagai.nampak cam tak panas cuaca kan..padahal..berbahang weh.aku dh berpeluh tiak dh.nasib baik pakai deodorant.miahahahaha~!

dah amik lauk2..teros gerak g umah abg Jai dekat kg.Melayu Subang.aku tak penah lg jejak kawasan ni.ni kira first time la..

dh sampai,si Fizi bole bantai makan kuih raya teros sambil syok layan drama2 tamil kat TV.ko pikir ni raya dipavali ke haa?tak reti2 tolong buat keje kat luar?ceyy..padahal mmg takde keje sgt pon.pastu kitorg dok excited2 tunggu citer Sivaji the Bos malam kang.wahh..tak sabo nk gelok guling2.wakakaka.

tetiba dapat call..suh kitorg patah balik shah alam escort bebudak datang sini.sbb diorg tak tau jalan.Abg Rozi yg spatutnya jd Pengescort tak dpt dtg.anaknya sakit plak..aduuuu.patah balik!

otw patahj balik shah alam,sempat la aku amik gambo kwsn sekitar.suasana yg chantekk di sini..rasa cam kat kampung jek.soka!soka!tp panas dan panas.tak tahan aku.angin yg tiup2 pon berbahang jek rasanya.or aku yg byk dosa nie???!


ada jambatan bertiang biru..kalo malam2 lalu sini musti scary ek.kompem la tempat2 camni ada 'waris' bertengek..hoho.pengaruh tv aku neh!


biebo saya yg smangat2 bersamping bagai nk menikah.pastu berpanas la plak kita kan bo..ilang ensem gan cantik kalo ketiak melekit!aisey..spoil.spoil.


jumpe budak2 sesat jalan ni dkt restoran Sri TTDI yg berlokasi sebelah Upin sajork.sume dh siap2 mengkacakkan diri dgn baju raya.smangat raya btol la..padahal raya dipavali ari nie!tak malu ke?

dah cukup korum,sume gerak..dan ari smakin panas dan diri ini adalah sangat rimas!rasa nk carik sungai je nk berendam.berendam dalam kolah pon ok la..janji nyaman.
ketibaan manusia2 kuat makan.kali ni ramai yg tak dapat join.memasing ada hal..aku rasa adalah dalam 10 bijik kete je kot..ker lebih??tah.aku tak kuasa nk kira tgh2 panas camni.kang aku meroyan sawan tetiba,abih aku calarkan kete korang. *tetiba jek.aku dh rasa topik ni dh terlari2 sikit*


masok..masok kalo tak malu.memasing dah lap2 peloh.tinggal peluh kat ketiak je tak sampai ati nk lap.kang ada lak memercik masok dalam kuah kacang kang..eeeee.


tak tunggu lama..sume pakat buat serbuan beramai2 ke meja makan..aku maintain jek sejokkan badan tepi kipas.bile dh panas rimas camni..mula la ilang selera nk makan.tp kang kalo tunjuk muke rimas kang,kecik lak ati tuan umah.so senyum2 kambing jela..*senyum kambing bermakna org yg dh busuk cam kambing tersenyum2.paham??*


antara makanan yg ado..nasi tomato,satay,nasik impit kuah kacang,mihun goreng,karipap,puding dan kuih raya.byk giler makanan..tp org tak ramai sgt pon.leh la kita pelahap sesoka ati tanpa perlu memikrkan perot org lain.


kitorg makan kat hall nombor bape tah..umah abg ni besau..byk hall tau..sini pon panas..wuwuwu.sedih je aku.berebot2 kipas dgn budak2 neh.asal sape2 block kipas dr aku..mmg aku pekik2 la soh ketepi.muhahaha.kalo org tak tau,mesti cakap,
"giler gedik minah ni..takleh berpanas2.campak dalam kawah kang baru tau.."

tp pd sape2 yg dh masak perangai aku..tau la yg aku ni kalo dah panas rimas mula la meroyan2.kan bo kan?sampai dulu biebo tanak bawak aku gi autoshow yg kene berpanas.sbb katanya nanti aku meroyan gan hangin2 kat dia..ohh..teroknya aku!!so sila belikan saya ekon mudah alih yer bo..eh,ada ker??


muke maintain makan walopon keadaan sekitar dh meruap2 panas. keadaan di dalam baju adalah lebih2 meruap.

yeayy!dapat gak aku mkn nasi impit kuah kacang..aku amik 4 potong jek.tu pon tak abis..pastu mkn satay 2 cocok,nasi tomato stgh pinggan.*perlu ke mentioned stgh pinggan tu??perlu yer..nk tunjuk btapa aku tak kuat makan..*kan aku dh cakap,mood nk makan aku dh ilang sbb aku tak berkeadaan selesa.berpeloh2.potong btol la..


pastu kak fida pon sampai..teros makan dgn penuh cekal walopon si rafiki dok nanges2 nak kat umminya.but ummi still maintain makan penuh feel!miahahaha


mereka lepak di luar..luar dan dalam samo sajork..panas.aku rasa sbb lately mmg dah tak ujan..tu panas tu.ni angin bayu meniup sepoi2 bahasa pon takdak!adoyaii..


eh eh..sape yg tambah makanan berkali2 tuh????

cik patin baru bangun tido..mamai2 tak cukup tido dan kerimasan sebab berpeloh2..cian ko patin.acik pon panas tau..tp tak nanges pon!ke kena nanges ni??ok.pas nanges aku dapat pelempang.dah tau dahhhh...huh!

sempattttt menidorkan diri tu.aksi si biebo dan Fizi membungkang cam ular sawa.aku g kejot biebo cakap ada sesi bergambo..aku berdiri la tepi dia kan,skali bole si fizi ni kasik bom kat aku.dia kentut sambil tido okkk!kuat lak tuh.keji!keji!sepak bontot ko kang baru tau.sungguh tak supan itu bontot! tp pas kentutkan aku,dia leh bantai2 gelok.chit podah!ko gan bontot ko sama jek..x supan!


ayam dok setting2 camera sambil disibuk2 dek bebudak lain..


kak fida dgn pose 'side angle' nya.hanya aku tahu mengapa..huhu.but it works kak!syabas inspekter shahab!syabas.


rafiki naik katak besau.ada ke katak besor camni weh??kalo ada,jgn tunjuk kat aku sbb nanti ko akan nampak muke huduh aku bile terkejot dan berlari ketakutan tanpa jejak ke tanah.. *sila imagine*


posto..posto..abg posmen pon ada singgah skalik.eh eh bukan!ini biebo..ku sangkakan abg posmen td..miahaha.larikssss!


dh namanya kg.melayu subang..dkt la gan airport kot.ye ke??rendah je tau kotobang dia.byk lak tu lalu lalang..kalo lastik ni kompem kena ni..


tak abih2 la setting camera nya..aku dh byk amik gambo nie..ni bujang lapok..baju sama kaler.


tgh standby2 sambil pikir nk posing gaya apa dan cuba mempraktiskan muke kaber macho.tak tahan.tak tahan.
gambar jejaka2 Keicar Team..ada macho ka?atau macha?mukekeke.ni diorg sume dok jeling camera ayam..so takde yg dok pandang camera aku neh.hampeh.


family potrait..cantik gambo ni kan..yerla.guna camera ayam..bkn camera henpon aku.harapkan camera henpon aku mmg kelabu asap la jawabnya kan..dan mmg tak muat nk sumbat sume makhluk ni lam skrin henpon aku.
dah abih sesi2 gambor2..kitorg konvoi ke klang plak.budak kelab STN buat open house.giler sampai sesat2..
overall,aritu seronok jek..cuma sangat rimas la.hope pasni kita wat open house kat london plak.leh ada salji..baru la tak rimas2 panas..
apa kata anda Mr.Presiden???
ok.tak jadik.sebab dia kata nk lempang aku.