Wednesday, November 12, 2008

Akukah Maya Karin??

YeahhOOooOOO~!
Arini last keje dan akan bersambung selasa depan.
giler babs sonok.sok dh nk fly!indah!indah!
Jgn tak tau,aku akan ngapdet cam biasa kt sana.
Kagum x?kagum x?
tu pon kalo aku ada masa la..

Pasal biebo paksa aku usung laptop.
Sbb dia takot dia kerinduan
x dapat main game mafia kt myspace.
Chaihh!

Tp takpe la kan..
Dia sanggup nk usung beg laptop aku.
Aku mmg tak koser la.beg baju dh 2 bijik.
Berat2 nak mampos lak tuh.
Aku angkut satu lemari baju.huahuahua~!

Ok.ni aku nak citer pasal maya Karin ni.

Td pagi,
Aku baru kuar Ladies..
Terserempak dgn sorg pakcik driver bos ni.
Kalo ko nk tau,opis aku ni ramaiiiiii sgt driver bos.
Ada yg muda,separa,tua..
sume peringkat umor ada la org kata.
So yg aku terserempak ni,pakcik.
Range umor dalam 40-50 la..

Aku jarang2 la borak gan dia.
Cuma kalo terjumpe tu mmg tegur2 la kan.
Kang kalo buat2 sombong kang,
org ckp “dahla tak lawo,penyombong lak tuh”
mulot manusia kan.cam la ko tatau.
tp aku mmg friendly la..tak mengira status. Gitu.. ;p

ok sambung citer.

Pakcik tu menuju ke lift,
Aku plak nk blek dept aku kene la melintas depan lift tu.

Note : Pakcik Drebar = PD

PD : Hai acik..ada sehat?
*oh..dia tau nama aku.terasa glamer seminit*
Aku sengih2 mesra jerla..nk ckp Hai jgk ker?x pyh la kot.

PD : Sihat ker skang?
Aku : Sihat gak la..Cuma MC smlm.demam skit2.
PD : Yerla..musim demam skang.. *sambil tekan punat lift*
Aku : Ha’ah.. *sambil meneruskan perjalanan laju2*
PD : Acik org penang ker cik?

Aku benti melangkah.Org dh tanya kan.
Takkan aku nk blah bodo jer.sepak nak?

Aku : Eh,taklah..saya org Pahang..
PD : Ooo..sbb ada gaya mamak2 skit..
Aku : Eh,yeke..takla.Mmg pure Pahang.
*aku dh biasa org claim aku mamak/India.Chist!*

PD : Belah ayah ada belah2 penang kot.
Aku : Takde pon..sume melayu jati.hehe
PD : Tula..tp muke acik gaya mamak..cam Maya Karin.

WHATTTT???????!!!
MAYA KARINNN????
Lempang aku weh!lempang hakuuu..!
Katakan aku sedang bermimpiiiiiii~!!!

wuwuwuwu~!
Ok aku tau mmg langsung sipi2 pon takde iras Maya Karin.
Byg2 Maya Karin pon mmg takde kt muke aku ni haa.
Aku sedor diri okk.
Tp aku gelok cam nk pitam weh.sumpah kelako!
Sampai aku blek tempat aku,aku gelok sorg2.

Bkn sbb aku bangga org kata cam Maya Karin,
Sbb aku tau mmg jauh panggang dr api wehhh..
Cuma aku rasa pakcik tu tak tau la sape maya Karin.
Maya Karin bukan gaya mamak okk.
Maybe dia terkonpius kot..
Maybe dia nk ckp aku iras2 Pakcik Paie citer mami jarum tuh kot.
Miahahaha~!

Adoila pakcik..
Nasib baik time dia cakap tu takdak org.
Kene org lain dengar,mau berguling org gelokkan aku.
Muke ala2 pembajak sawah ni dikatanya cam Maya Karin!

Takleh blah..
Pasni kalo aku nampak pakcik tu,
Mmg aku melarikan diri dgn hikmat jurus sejenak peringkat ke 14.