Wednesday, November 19, 2008

Trip to KK-Part 4>Kete Sewa

Ari Jumaat

setelah jenuh berpusing2 cari kete sewa,
dgn bantuan family tunang fizi,
maka kitorg pon dapat la ketenya.
idok la besor..idok la turbo/coure bagai..

cuma sebuah kete standard
sebenar2 standard!

sedih tak biebo?
sedih tak ayam?

kali ni sila pasrah bawak kete pesen gini yer.
tiada lagi riak wajah megah dan bangga di situ!
tiada lg bunyi berdecing2 tekukur bagai..
sadis..kesian..
hahahahaha~!gelok cam syaiton.


ok.berjanji dgn cina kete tu kat depan hotel.
kitorg lak dari umah tunang fizi si BB tu.
agak lama gak la dia tunggu.
sib baik cina tu kuat iman.
idok la kitorg kena marah sbb lambat.
toche.toche.


fulamak...lawo kete kitorg kan.ni layak masok keicar team kategori apa nih?btol2 standard okk.siap tak bertinted langsung!panas nk mampuh!ok la kan.rate dia RM70/day.ok la tu.pasal masa memula tu ada pakcik tu offer kete sewa RM90/day.gilakah???kancil saje okkk!nasib baik terselamat dr teraniaya..hihi.

cina ni nama vincent ke hape tah.baik gak orgnya.cuma tgn dia menggigil masa tulih2 resit tu.mengapakah??parkinson eh??cian ko...then kitorg bayar teros utk 3 hari.total RM210.ok la tuu..bayar tontong2.minyak mmg haremm takdak.buh sendirik la.


kami meneruskan perjalanan dgn kete baru menuju ke 1 Borneo.ah again???yerla.gatal gedik nk tgk wayang citer Madagascar.sungguh tah pape kan. kt Kl melambak wayang.takpe2..bile lagi nk merasa.. oh,otw ke sana mmg lalu tepi2 laut camni.cantiknyaaa.terasa cam lalu tepi danga bay/pantai lido lak dah.terkenang kisah2 lama..oppp!



1 Borneo yg besor..ala2 sunway pyramid la kot.kedai mmg best.byk branded2 punyer barang.MNG,QuickS,FCUK and etc la.aku jejalan je.takde makna nk soping.byk ari lagi nih.


motip gambo???cari kaki sape bercagu!wawawa~


kami yg selekeh..biasa la.pelancong mmg selekeh2 serabai je kan.kira x lari konsep la ni.hahaha.
.
dah abih tgk wayang,g lepak kat waterfront plak.
yg tu aku citer later2 la eh..
dalam episod akan dtg..muhehehee~!
keji maleh update laju2!