Thursday, November 6, 2008

Tiket Wayang Free-007

smlm aku dapat tiket wayang free..
ekceli tiket ni utk secretary je..
sorg dapat 1..

so pejadah nk tgk sorg2 kan..
plus secretary ni ramainya mak2 budak.
jd diorg pas2 la tiket wayang ni kt org bujang.
contohnya bagi kpd aku.

betol.aku bujang!jgn tanya lebih2.

tayangan perdana citer Jebon 007.ohh.aku sooka!aku dapat 2 keping hasil simpati Kak N dan Kak Rose.kebetulan dapat seat sebelah-sebelah.mmg cantik la kalo nk bwk member tgk kan.

plan nk pegi gan kak aida.skali tgk date,ari Rabu 5 Nov daaa..pukol 9.30 kat midvalley.camno aku nk pegi.mau aku sampai umah kol 12++.dan aku tak tau last tren kol bape.jd mmg harapan palsu la nk tgk.chistt~!


maka aku dermakan pula tiket itu kepada org yg lebih memerlukan.aku kasik kat kak ziza suruh dia tgk gan boipren dia.aku keciwa ohh~!
.
tiket free lak tuh.pesal tak kasik tiket free yg shownya soka2 ati aku nk pilih???keji kan.tak ikhlas kasik la tuh..tsk.tsk.sobs.
.
takpe..weekend ni jgk aku berdesup g tgk!huh.