Wednesday, July 9, 2008

akulah Sindarella..lalalala..lalaaaaaa~!

uish..tajuk entry yg sgt kene gan citer aku nk citer neh..hehe.ari selasa mmg TV Day aku la kan.sbb banyak citer best..ada Pushing Daisies,Desperado Housewives gan SIndarella.sblm pushing daisies,ada Ugly Betty..lagi la aku konpius nk tgk mana satu..so aku kene la tuko2 channel..jap 8tv,pastu tuko tv3 tgk sindarella..aisssh..penin2.kdg2 bercampo2 citer lam pale aku..ewahh.poyo!hihi.

yg aku nk citer ni pasai sorg pelakon citer sindarella nie..mmg every week aku tunggu muke dia jer..muke syarifah amani or tengku haidar yg macho tu wa x eran sgt la...diorg nyer lakonan x cukup impak berbanding gan heroin sorg neh..hihi.tau x sape??




yer..makcik ni!!oh makcik,i am your big fan yer!aku x tau la nape..tp lawak selamba makcik ni mmg wat aku guling2 gelok..dia nyer ayat tu slambe giler.aku x pasan lak makcik ni penah berlakon ke x sblm ni.sbb lam drama ni la 1st time aku nengok dia.siyes yer.sangat la kelako.cam minggu ni dia nk jadik policewomen.huhu.cam nk nangis aku gelok tgk aksi dia.x tau la kalo bg korg bese2 jer dia blakon.tp bg aku mmg xleh blah la wei...huhu.



lagik kelako kalo tgk dialog dia anak banak nie..selamba dia panggil anak dia "eh sewel"
tanpa rasa bersalah yer..anak dia nie pon leh tahan gak sengal.mmg kombinasi yg sgt2 besh yer.tu yg jadik lawok x hengat tuh..pastu si tasha gedik tu pon besh.cam pelik jer pangai..tp tu la sebab yg wat aku stick gan drama ni..harapkan amani,mmg idok ler yer..lakonan dia cam bese2 jer.wahh3..cam wartawan hiburan lak aku ngomel.tidakk!hik3.



i like itu makcik..ada fan club x makcik oii??nk join neh!mihahahaha~!
pastu aku layan tv sampai kol 1.00 am..dah katanya cukup tido kan!!har3.
*pic nie aku nampak cam budak spastic kan??who cares!! ;p*