Monday, July 7, 2008

Mengantok yg hamat!!!

sila la lihat kekelepetan mata saya ini...smlm aku takleh tido langsung..besela penyakit insomnia aku menular bulan ni..gan PMS lagik..huhu.cam nk mengamok aku atas katil smlm...mata mantok tp still tekleh lelap..aku ingat nk makan obat tido..tp time tu dah dkt kol 2 am.kang kalo aku makan kang memang terlajak la tido sebab effect ubat tu 8 jam..tinggal sebijik je lagi obat tido aku tu.harus la g amik stok..tp kt area umah aku sgt la susah nk beli stok..ngalahkan nk beli dadah okeyyy..cam la aku x reti nk kontrol makan ubat tu..cuma senang skit amik kat klinik sec 9 shah alam tu..leh kautim baik jer gan doc lembut tu..ekekeke~!

so aku rasa sok aku terpaksa mc la..sbb pale aku dh weng2 neh..badan pon cam nk demam nie..sib baik la training aku for the whole week ni dikenselkan.kalo x mmg xdak can nk skip yer..
nampak x muka aku?cian kan?kan?patut wat muke camni depan bos ni..muhahahaha~!

oh,kalo citer gan mak aku pasai penyakit aku ni kan..senang jer jawapan dia..

"tu penyakit soh kawen tu..."

apakah????amboi..mak aku pon pandai yer melawak penuh makna!ekekekekeke~!