Monday, July 14, 2008

Epi Buffday Cikgu Rizal-rudin!!!

jumaat malam tu nk celeb buffday cikgu rizal..so dh plan (cincai plan) gan kak fida aka wife cikgu rizal nk wat surprise la kan.so ptg tu pas balik keje,kak fida ckp nk anto kek gan duit (sbb nk keberline dr somi terchenta dia)..sib baik la umah kitorg dkt2 jerk.dh dapat kek gan duit, aku balik mandi pack kain baju sume..pastu terus pecut g shah alam.takot x sempat nk quick soping lak kang.

sampai2 shah alam,terus gerak g giant gan biebo,yana and uncle.time tu dh kol 9.30.gegas2 g kepsi wat order then terus masok giant pi soping!yeayy..i like diz part! ;p


biebo dapat kete baru..kali nie without "ching" okeyyy!hahaha.gelokkan dia!



kaki biebo yg ala2 tekan minyak lelaju kan..huhu


kata quick soping kan..harus la wat muke cemas gitu..




yana gan uncle pon ado..kene la combine idea kan..sbb nk dajalkan org ni mmg perlukan byk kombinasi idea setan!wakaka



Aku : bkn yg tu bo..yg atassss skalik tu!soya yg tu best!
Biebo : ko ni saje je mtk yg tinggi2!!adehh.. *terkial2*
Aku : wahahahahaha (gelok cam syaiton)


time ni ngah brainstorming camne nk gulaikan abg rizal.
"kita beli telor..tepung..gula..serbok kari..ajinomoto..jintan manis..bla..bla.."
gilakah????


the jajans..



aku soh biebo hapal mana lokasi brg2 kan..sok2 da kawen senang..dia leh soping brg dapo sendirik..muhahaha.keji aku kan..aku tau!


ini siku biebo..biebo x suke amik balik brg yg dia kasik org..so siku dia lom buruk lagi la.
so biebo,PS2 gan hi-fi bagai tu mtk dihalalkan sajo yerk!
(bebenornya aku x pasan bile aku snap siku dia ni.takdak motip!muhahaha)


pastu terus g bayo kt kaunter..masa takleh dibuang begitu sajer!


brg yg disoping..telor tu yg penting okeyyyy..



masa nk Q bayo tu biebo cakap dia nk cepat kuar umah td sampai tersalah sarung slipar.baru la aku pasan kaler slipar dia lain seblah.harus la aku gelok cam naik sawan kt situ.seblah biru seblah itam!gilo.pehtu cepat2 aku snap gambo slipar cacat dia tuh.wajib yer tepek kt blog haku!
*oh..abaikan bulu kakinya yg subur merimbun iteww. ;p*



dah kuar giant,terus g restoran tpt port nk celeb nanti..nk simpan brg and nk soh mamat2 kedai tu setting table.dekat sec 13 jer buatnya..restoran tu x ramai sgt org & kawasan dia luas.so kalo nk main kejor2,takdak masalah punye..we like!
roger bebudak then terus lepak kt dataran.


cam besela..kaum2 ibu bentang tikar atas rumput then lepak layan anak2.yg takdak anak,buat2 praktis la jaga anak kan.sok2 senang di masa depan..cewahhhh~!



cik patin yg comey tahap sama gan aku!wakakaka.perasan nk matik!



iman yg terkejut tgk akak cun snap pitcha dia.. *nk jugak bangga diri tuh!puii!*



lepak dataran kejap sajo..lam kol 11.30 gerak la g port yg diaturkan.. *ayat skema*

meja sudah disetting..cikgu rizal x syak papo pon..muhahaha.sukses!

pastu aku gan yana g dapo restoran..hamik ko!dah cam restoran tu bapak aku yg punye lak dah..selambe kuor masok.aku pon tatau nape malam tu aku cam extra x malu.amik kek lam fridge then bising2 gelok gan yana kt dapo.mmg pura2 cam restoran bapak ko la!ishk3.

ni posing "buatlah dapo ni cam dapo restoran bapak kau!"
tp ada gak la akak2 kt dapo tu jeling2..muhaha.dulik la.jeles la tu tgk keanggunan kamik!
time kt dapo tu aku cam ada mood nk masak nasik goreng lak dah!warghh..tetiba!

yummy cake from holiday villa..meleleh ayor lioq time neh!


kepsi pon ado..30 pcs..half ori,half spicy.



sbb kelam kabut..kol 12 baru sebok pasang lilin.tu pon gigil2 tangan okey..muhehehe



kak fida yg tgh berdebar2 ngalahkan debaran nk menikah dolu..ngeh3.



okey..okey..jom kuar!


SURPRISEE!!!
terkejut x?terkejut x?sukee x??


dah terharu 2-3 minit..sila la potong kek yg sedap tu yer..kitorg dh x sabo2 neh!



sebelom tiup..amik gambo dulu.family picture.ayark!!yg di circle kan pale tu family gak ker?amboi..x penah bagitau kitorg pon yer yg dia tu a part of family..
*wakaka.kali nie gelok cam jin aprit lak dah!* xleh blah la wei..lawok!



kepsi..sedapnya hingga ke tulang itam!huhu



cobaan melarikan diri apabila melihat tanduk2 setan mula tumbuh di kepala insan sekeliling!



ckp byk pon x guna...dh selamat dh ditepungi la tawar!muhahaha.


haa..nie la cikgu rizal versi antu kapor..hak3.



hohoho..gambo ni giler la scary..mak takot okies...kanak2 bawah 18 thn jgn tgk gambo ini.leh bawak kencing malam yer..

bergambo la gan makhluk2 yg kaki dajal.


hehehe.we did it again!mmg syok laukkan org yer!


dah setel gelok2 dan wat pangai x senonoh tu,kitorg yg kepenatan ni pon balik la..rasanya time tu dh kol 2 kot..malam tu giler aku ngigau2 sebab tringat rupe abg rizal yg ngeri tahap membahayakan denyutan jantung tuh! *ahaks..ayat tipu*