Wednesday, May 13, 2009

MaRi MaKi LalaT yg TakDe LiFe



haih..arini elok2 aku bukak blog dgn ati bunga2..
DANG!!!terbaca lak komen lalat nama AL kt chatbox aku.
"u pon poyo acik..cam bagus gak"

oh..sungguh cam gampang ayatnya...
jelaslah mangkuk sekor ni lalat yg suke buzy body kt blog org.

eh helooo mangkuk ayun haramjadah..
ko takde life ke??

mcm la aku tak tau..
ko dh membusukkan blog emy,ko menyalak lak kat blog aku.
manusia spesis pendengki kan ko nie..

apa kalo aku poyo pon ko sakit tang mana??
at least aku poyo2 pon aku tak nyusahkan org.
tak sakitkan mata org dgn ayat2 busuk ati cam ko buat tu.

kalo berani,pesal nk anonymous id ko??
meh la sound depan2 tgk..cam kimak perangai.
menyalak2 pastu menyorok.haram jadah sial!

aku takdela hangin pasal ayat sekerat ko cam sial kt blog aku tu,
tp enuff la apa aku tgk ko menyalak kt blog emy sekian lama.
tak agak2 ko nk mengata org kan...ko bagos sgt ker??

ni ko kait2kan aku plak..melebihhhh sgttt la tuh.
aku tak penah cuit sikit pon idop ko..
so what the fak ko nk enterprem idop aku??
aku tak perlukan komen2 ko..msg2 ko kt chatbox aku.

ko tak di invite at all!!

sila set dalam kepala hotak ko...
kalo org dh tak ajak,jgn nk terhegeh2 boleh??

kalo ko nk carik pasal sangat,fine la....
IP address ko aku ada...
anytime aku leh trace ko kt longkang mana.
sampai lubang cacing aku boleh carik ko..

takpe..ko sakitkan la ati org..
sok2 tuhan balas kat ko lebih terok lagik..
tunggu je la masa ko okk.

sorilah geng,aku bkn suke2 nk maki org..
tp lalat sekor ni cam dh melebihh sudeyy..
kt blog emy lagi melampau dia buat onar...

so aku wakilkan emy skali maki ko kat sini...
combo aku bagi ko..tahniah.tahniah.

dan last sekali,kalo jaki sgt baca blog org,
tak payah la baca bodooooo...
tu pon nk org ajar ker??