Wednesday, August 26, 2009

bERbUKa PenUH ExTrEMe.

salam kawan2ku..

mcm mana arini puasa?takkan tak imune2 lagi ye tak.aku dah ok dah walopon badan mcm lemau nak tido doplohpatjam.

asal petang balik umah teros terkapar atas sofa siap tido dengkur ye engkau.konon2 kalo tido bole la masa tu cepat berjalan.budak saiko.

malam tadi pon bersahur makan murtabak sekeping,kompem petang kang perot aku berkocak cam stoberi milkshake.haih...gila apa istilah sabitkan makanan nie??

pagi tadi bangun tido je dah plan petang kang nak buka apa,keji perangai kau acik. :P

ok.mari update citer basi pasal berbuka puasa di Kepsi X-treme Park ari ahad lepas.aku mmg suke perap2 citer pastu hentak kepala kat keyboard sbb byk fakta aku dh lupe.sengal kan.



cik emy ada bersama pada ari ahad tu.bernasib baik,kot tak aku buka berdua je dengan biebo.mungkin bosan-mungkin bergurau pastu over gurau lalu bergadoh-mungkin mati kutu bila kau tgk aku,aku tak kau.


dan kak pida juga KRZ ada bersama memeriahkan majlis berbuka secara sederhana ini. sederhanakah??




kol 6.15 gitu dh sampai sbb semangat lebih nak makan Shrimp Stick yg nampak mcm sedap bila udang mengerekot cantik di dalam.oh,sbb panas lepak kat ekon dulu tapi port luar dh chop siap2 guna beg telekung kak pida. ;P




apiki with new shoes



sumpah rasa nak terajang tgk muka sendiri.org lain puasa jugak,pehal ko nak serabai lebih?? T_T



dah teduh terus pindah port luar dan order makanan yg melampau banyaknya.hoh??kantoi tgn biebo mencurik bubur lambuk sedangkan ari masih cerah menandakan belom sampai waktu buka.ooO..patutla beliau x excited masa azan. *cite bohong padahal beliau meloncat2 dgr azan.ok masih bohong nie.*



Shrimp Stick yg indah kaba gambar dr rupa sbb hanyalah sekecik ibu jari aku.chehhhhh..celah gigi pon tak dapat simpan!dah la rasanya sedap..eh-eh nak marah ke nak puji ni.
.
.
pastu dah lepak 2-3 jam,sambung lepak kat Qaseh plak.
kantoi x pegi terawih la pulakkk!
.
ok lah dah malas taip..mintak diri dulu...zasssss~! *hikmat melarikan diri ke uganda*