Friday, August 14, 2009

NaK GeMOK pUNye PaSaL,SanGGuP Gi MeLaKA Okk

hey2..sabtu malam ni akan bertolak ke melaka untuk membeli lemak *dalam istilah lain pegi makan ikan bakar*

seronoknyaaaa..membuak2 rasa sampai dah terbau2 ikan bakar kat lobang idong ni walopon sebenarnya bau tu bau kaki sape tah tak cuci stoking seminggu.bluekssss!!


first time pegi adalah pada tahun lepas.teruja sungguh walopon penat yg hamat sebab baru balik kursus kawen yg tak kawen2 jugak.heh.tp cam pelik tgk KRZ berambut kan?


kali ni pegi awal sikit kot dalam pukul 7 lebih.sempat la nak meronda mana2 dan Ayam sudi menaja transport.naik kete besau okk.kete apa?lori balak mebi.


insya allah kalau jadik ke sana,tunggu je aku post gambo2 makanan yg menggoda anak tekak.err..ke nak post time bulan puasa?baru teruji keimanan ko kan..haha!
.
eh oklah..kepala pening dan sakit tekak nie.aku nak pegi pantry selongkar biskut kering cap Hup Seng buat cecah susu jap. *hubungkait pening dgn biskut??dasar kuat melantak!*