Wednesday, August 5, 2009

OpiS SaYa AdA PRaMuGaRi, OpIS ko ADo?ADo?

tajuk takleh blah.biasala org tgh kering idea.

tetiba sekarang terasa diri sangat dimanjai di opis dan sekaligus membuatkan diri semakin menjadi PEMALAS.eh bkn dr dulu malas ke??

bukan malas buat keje ke apa, tapi malas nak berjalan2 ke pantry kerana ada Pramugari akan serve minum pagi dan minom petang.

sounds good dan heaven kan? *buat muke berlagak sambil pegang mug dan hirup Nescafe perlahan2 dan penuh gaya*

effective today, Pramugari bertugas (Tea Lady) akan serve minoman panas terus ke meja anda.agak kesian la kat diorg sebab terpaksa memanjakan kakitangan pemalas nie semua kan.padahal bukan susah pon bancuh air kat pantry


makanya pagi tadi bermula la keje kak watie menolak troli ke setiap department sambil menjaja air panas seperti Nescafe,milo dan teh tarik yg kalo sape mintak buih lebih akan ditampo sampai keluar buih kat mulut.jgn demand bole?




“acik, air apa mau??”
“ice blended cappuccino satu kak!”
pastu aku selamat dilenyek troli beliau T_T


papepon dunia penuh warna warni sekarang nie sbb makan minom *makan tu tipu* dah ada orang jaga.
.
kalo tak kawen pon takpe kot.
.
.