Friday, August 7, 2009

BeRiTa TeRKiNi, HiBUraN TiADa.Apa TaJOK Ntah

hi all, bersiaran langsung dari lokasi luar berita McDonalds DD yg wifinya laju berdesup dan penuh bar.suke.suke
.
arini aku mC la geng..demam. T_T
.
serius ini bukan lakonan,start malam tadi dah terbatuk2 aku pastu pening kepala mcm org mengandung.eh,macam penah mengadung nak cakap camtu.
.
ni aku tgh lunch gaya org sakit.tekak org sakit mmg demand nak makan mahal2 tanpa hiraukan diet ke hape yg penting senyum kepuasan.
.
oh,ada cite nak ngapdet dan aku usahakan menaip dengan pantas disebabkan tanak sia-siakan internet free sebegini laju.



diakhiri dengan muke org demam dan maintain ayu.maafkan jika gambo kelihatan poyo dan bermuka-muke macam ko sorg la paling ayu di dunia.the fact,aku segan nak amik gambo dgn keramaian manusia camni.ni pon amik guna webcam hokayyy..
.
doakan aku bukan penghidap selsema babi.choi!