Thursday, October 30, 2008

Jejaka Misteri - Faizal

ni aku nk kasik bongkar rahsia siapa Faizal tu.
amboi..kemain ramai org roger aku tau..
punyelah byk spekulasi ttg manusia nama Faizal ni.
yg pasti dia bkn Faizal AF..geliiiiiii tekakkk~!
Kalo Faizal Tahir..oh i like!! *mata kuor love2*
pangggg!!

ok.salah anggapan korang.
si faizal tu bkn skandal aku..
aku kan baik..mana leh skandal2 bagai neh.
setia pada yg 14 sajork. tetttttt!
*ok.ni tipu.biebo,bwk bertenang please*


ni lah Faizal..siap kasik no tipon kat aku tau.bkn pasal dia nk menggatal.tp pasal dia nk jual kete.ada paham??ishk.korang ni mmg suke assumed bebukan kan.bergosip-gosipan ni mmg cerah la mata korg kan. *ayat ni sesuai gak utk aku..huuuuu*
Gini citer sebenar.Version suci tanpa gosip.ngeh.
aku kan sampai KL sentral pagi2.
so sementara nk tunggu bas kol 8,
aku gan kak aida merayap la kejap.
skali ada plak Perodua buat promosi Myvi SE baru tu.
mmg harus la aku jenguk2.
konon2 ada ati la nk trade in kuda putih aku kan.
tu pon kalo harga yg aku bayo bulan2 tak byk different.
kalo byk bezanya..x koser la aku weh..
gaji dh la ciputet..
dr luar kete ni mmg smart abih..
dh gaya swift skit2..sporty dan chantek kooo!
try tgk dalam meh..
erkk..giler buruk dashboard dia..maksud aku tempat player tu ha.ishk.aku x minat yg jenis camni.cam ala2 savvy adik aku punye tuh.aku rasa interior MyVi SE lama lagi cantik.ke mmg aku yg takdak taste??tp burok la.burokkk!ee.burok!buroknyaaa! *bape byk word burok daaa.sepak kang!*


kita tgk gambo kat pamphlet dia kasik aku ni ek.pasal aku nk snap2 gambo td tak sempat.sgt byk soklan aku tanya abg tu.cantik kan luar dia?luarnya jela aku minat.dalam tak sgt.weh,bole tak sarung kat kuda putih aku body ni??


bontot dia pon cekci laa..soka!soka!bumper blakang dia cool! *sila sebot 'cool' tu cam sivaji the boss.penuh gaya*


ni paling best..leather seat okk.mmg nampak mewah la aku cakap ko.sgt sesuai utk manusia yg suke mencekik dalam kete cam aku ni.senang la nk cuci kalo tercomot2 dek sos mekdi.ohhh.. ;p


optitron meter..cantik ker??biasa2 je bg aku.tak nampak canggih pong.eh,gambo blur sbb aku try meng-avoid sinaran lampu yg nyilaukan.so,sgt burok kualitinya.jgn kompelin.


stereng dia kecik..cun gak la kan.pastu wrapped dengan leather jugak.sgt selesa kalo tgn tu jenis2 berpeluh meleleh 24jam.pastu melekat la bau masam..eee..yuck!yuck!


audio system withCD player/MP3/WMA/USB & Bluetooth.wah.canggih2.tp sangat burok la bentuk dia.cam kapal angkasa tak siap jek.sape design ni haa?haa?tak berseni langsung.wah,selamba je kondem org.huhu.
overall aku rasa kete ni ok2 je.
luar mmg cantik..dalam je aku tak berkenan.
pastu nampak dull giler..dalam macam gelap.
seat itam..stereng itam.dashboard itam..
giler moody kete nie..
harap luar je cantik nk mampos kalernya.
tak tau la kalo ko tgk cantik kan..
aku ni kan mmg suke kompelin2 ni..huhu
byk la soklan aku kasik abg tu td..
dia jwb dgn tekun lalu dihadiahi nasik lemak kepada aku.
bkn pasal dia syok kat aku,mmg ada sbakul nasik lemak!
dia kasik kat customer2 yg muke interested cam aku ni ha.
*padahal berlakon interested psl nk bekpes free.wawawa.aku sangat keji*
so silap la tanggapan korg pasal si jejaka misteri bernama Faizal itu..
dah.dah.pegi balik umah.kalo pasal gosip laju je nk menebeng sini..gagagaga~!