Monday, July 6, 2009

AwaRd - SaYa MasiH beLoM heBat

Received award ni dari Chef Suejoshua

clap-clap utk aku...
err..kena bg sepatah dua kata ke?dah menang nie.
berpatah2 boleh?biasa la..aku kan suke teruja lebih.

anyway,thanks byk2 kat sue.even blog ni takleh pakai langsung sbb konsep slalu merepek dan tak berilmu apatah lagi beramal, tp ini lah aku.

camne ko rasa aku mereng disini,camtu la aku mereng didunia nyata.
camne ko rasa aku cantik di sini, kat luar adalah berganda2 cantiknya..muhaha.melebih sampai mtk penyekeh nie.



so aku anugerahi award ini utk semua readers yg ada blog. *macam la berjuta readers aku kan*. sudi2kan terima,jgn memalu kalo tanak kene lempang ok. ujarku dgn zalim sekali.