Monday, July 6, 2009

TgK wAYaNG sECaRA BeRJeMAaH

Sabtu-Belah petang

spt yg dijanjikan,ari sabtu tu rombongan cik kiah nk ke OU tgk transformers.yeahOo.!suke.suke.

kot tak rasa nk sepak muke kawan je bila diorg duk cite pasal kehebatan citer tu.oh ganasnya kawan ko nie.takot x?

kak pida dan KRZ sangat bermurah ati nk pegi OU beratur belikan tiket walopon diorg dah repeat kali kedua citer nie.terima kasih daun keladi,nanti2 tolong beratur belikan kepsi plak ye.
PANG secara beregu!

kak pida impom yg tiket dapat kol 6.00pm..kira ok la sbb kami pon beramai2.stakat 2-3 org bole la selit..ni 10 org yer.nasib baik tak beli 1 hall,kalo tak kompem berlaku rusuhan tahap membakar skrin dan menikam jurujual kaunter tiket kan.

sampai2 carik kak pida dan KRZ..katanya kat depan kedai kaset yg tgh tayang konsert MJ.wah cam best.jalan cepat2 dan jumpe.




manusia tabah yg dr kol 12 lebih dah terpacak di OU..we owed you kak.nanti dai belanja chicken chop ok.hehe



KRZ mempersembahkan tiket panjang berjela dgn niat sengaja nk bagi org yg tak dapat beli tiket Transformers bengang lalu melanggar dinding sampai pengsan.



oh lupe.kedai cd yg tgh tayang konsert MJ dipenuhi manusia.kata kak pida,mcm2 aksi diorg nampak..ada yg buat Moonwalk..ada apek tua henjut2 badan menari.dasat. dasat.



ada sejam lagi nk masok panggung,so lepak2 panaskan punggung dulu.



tetiba kak pida bawak ke satu kedai yg ramai org Q..kedai Crispy Chicken.wah..suke!sbb slama ni nampak kak pida je tepek gambo dia makan sampai pejam2 mata macam sedap.so teringin!



mai..mai..beli crispy chicken sedap hingga pejam mata maa.



nampak..bapak besor dan panas dan enak dan rangup dan..meleleh air liur!slurpp~!sumpah sedap weh..menggigil2 makan sbb penuh menikmati.siap balik tu biebo beli lagi seketol.wah over nampak.



dah kenyang dan berlemak,ayuh serbu punggung eh panggung!



aku,biebo,kak pida dan KRZ dapat 1 row.KRZ adalah berlakon dgn berjaya.masa sume snap2 gambo,dia bole cakap kuat2 cam org pestime masok wayang
"huihh..camni ke wayang.first time masok nie..mana plug tv besor tu ek."
cakap kuat2 ok..lawak.lawak.
.
aku <--nyorok bawah kusi dgn harapan org tatau aku geng KRZ.haha


emy gan Juan dok row depan kitorg.shidah,adik dan pizi dok belakang kitorg.kira setakat nk sekeh2 kepala memasing mmg sampai la.cuma MA sopi duk hall lain sorg2..tu la sape soh lambat roger.


dan gambo ni di captured oleh emy.biebo kelihatan cumel dan gedik,aku adalah penjakun snap sana sini tak padan gan gomuk,dan di belakang...sila histeria sekarang!kenapakan shidah spt..spt..spt...!!!!takot okkk!
.
aku tunjuk kat shidah,dia pon terkejut sbb rupnya lain mcm skali...huaaaaaa.takmo tido gan ko dah nyah.hahaha~!itu efek camera kot but still rasa serams...
.
papepon citer Transformers mmg best dan kelako specially part PEGUN tu.tatau??meh aku try pegun ko nak?