Monday, July 6, 2009

KaLO busUK, CendErUNG DaPaT PenYePaK

Sabtu - Tengahari

bangun tido terus meloncat ke dapo sbb kepala duk pikir 'anak aku x makan lagi..x mandi lagi..kang lambat tak sempat kering'.

chist.chist.rosak pertiduran lama aku.takpela.sayang punye pasal.

Nina aku tak penah mandikan lagi sbb masa aku mandikan Yuyu dulu,Nina berlakon2 demam.tp kali ni kemain cergas ko meloncat sana sini kan,mmg kena la ko loncat bawah shower plak.

First2 mandi,dia senyap kejung behave nk mampos.
lama2 tu bile dah rasa sejok baru meow2 nk nyorok bawah ketiak aku.kena la aku membuat ayat2 pujuk dalam jamban yg kalo org dengar bunyinya cam org kurang siuman.
.
"ololor..jap ye.bg la mummy <--mummy okk.tak tahan sila muntah! sabun badan Nina nie.ada kutu ok..ishk.duk diam.duk diam."

kemain lagi pujuk anak kucing,kalo anak sendiri sok..
"apa??tanak mandi??tali pinggang ko nak???!!"

garang persis ibu tiri ok. :P




Nina bertukar kecut terus gaya muke bapaknya.kalo time gebu2 comel tu,ikot gen aku la tu.wahhh.pelempang sekeping bo!




dua-dua sekali aku mandikan pastu dua2 dok dalam cage mengadu nasib antara satu sama lain.mesti diorg buat spekulasi kan.. "duk gan dedi lagi best.." cilakak.tak suke kalo dia pikir camtu.haha.bodo je andaian.




dah kering bulunya dan muke ketat sebab majok kena mandi.aku panggil2 pon dia tak layan.



Nina Garcia..say helllo to readers.cewahh.cam hape tah kebodohan cakap camnie.



masih merajok dan sejok.hehe.mummy sory eh.



aku anta diorg ari Sabtu tu jgk pasal diorg dah mandi wangi2..kasik la can bapak gan opah dia kish2 tgh wangi kan.lagipon Nina suke pee-pee kat atas sotkabar pastu meleleh2 kat bulu dia.bacin ok.tak suke.



sebelom gerak gi umah biebo, anta kuda putih aku g mandi jgk sbb kaler dah cam tuko jadik grey.tetiba konpius carik kete tak jumpe sbb dah keliru gan kaler sebenar.


selamat jalan anakku..be good ye duk gan dedi.cewah2..geli oh.tak tahan.haha.
.
ok sblm makin over drama menggelikan ni,aku lari dulu ek.next entry pasal rombongan cik kiah ke wayang tgk Transformers..nyum3.