Wednesday, July 15, 2009

RIanG Ria CuTi SkoLah di ONe UTaMa

Ahad

Seperti yg dirancang dgn kak pida, Ahad tu nak tgk citer Ice Age 3.

citer Ice Age ni mmg aku x penah missed tgk sbb citer dia selalunya kelako tahap ko nk hantuk kepala kat penjual popcorn.ok takde kena mengena sbb dia tidak berdosa.

Ice Age 1 : tgk dgn exboipren yg ku kapel 5 tahun tu.
Ice Age 2 : Tgk dgn Reza si teman tp mesra kat wayang buruk di Amcorp Mall.
Ice Age 3 : Tgk dgn biebo dan rakan2 sekepala tp tak sebadan.

See.sangat sentimental value citer nie.
*ni mtk penyekeh free namanya sebab sengaja meletak nama2 penuh kontroversi sambil mengungkit sejarah di sini.*

Alaa..aku cakap je pon.bukan nak mengimbas kenangan manis dimasa lalu. Err..manis kah??

Kali ni masih lagi tgk wayang kat OU sbb si biebo dah ketagih crispy chicken.dia je ketagih, aku tak. *cubaan mengkaber line di situ*



Dah beli tiket sume,terus berdesup gi Arena sbb nk melahap crispy chicken yg enak di makan ketika panas dan rangup.kruk-kruk bunyik dia.anda terliur x?terliur x?




Saje je aku dengki kasik close up sikit rupe crispy chicken marbeles tu sambil si KRZ menjadik model dgn muka penuh kesedapan.



Somi isteri yg makan tak toleh kiri kanan sampai x nampak Jackie Chan lalu kat belakang. *citer rekaan semata2 bg menambahkan seri jalan cerita.*


Pastu emy dan Ayam pon sampai.masa transfer gambo aku adalah terkejut tgk gambo ketibaan diorg ni sbb ianya dicaptured oleh cik patin.dia dok main2 henpon aku snap sana sini.bagos btol,byk membantu blogger pemalas cam aku nie.
.
.
Dah makan2 kat Arena,si ayam berkokok plak cakap dia lapo la apa la pastu ngidam nk makan Johnnys.sbb tak jauh pon dari Arena, so pecut laju2 ke sana sbb pasni nak jejalan 1 OU.Kata showtime lambat lagi kan.
,
Keterujaan di Johnnys adalah semacam.tak caya??tgk gambo2 nie.


Tak tau apa yg emy gelok2 sambil tunding2 jari tu.



Adakah sbb KRZ beraksi camni???aku kompius,kita tgk Ice Age yer..bukan citer gorilla. so dr mana KRZ cuba melakonkan watak nie??anyone??oh,kak pida muke takde perasaan tgk aksi somi nya.dah biasa ye kak??haha.ehhh,tumpang lalu kak…



Ni mamat mana tah.. ^_^



kitorg tak makan berat2 pon..curik2 stimboat diorg jek sbb memasing dah sendat perot.tp sendat2 pon order gak la waterchestnut,banana split,vanilla float chicken wing bla bla bla bla.sendat pejadah weh?




dating bersama kawan2 adalah lebih menarik sbb kalo berdua je gan biebo cam mati kutu.serius.sangatttttt jarang gi berdating berdua je.bile keluar berdua mula la kuar ayat2 spt “bo,roger la bebudak ajak dtg”.see.sgt bersupan ini percintaan.puii~!


kak pida dan KRZ yg cerio lebih dan menghidupkan suasana.pasni kita tgk movie tamil sesame ek,kompem pecah panggung kita gelok sambil melibas sana sini.



gambo tak bermotip tp nk tunjuk la cam aku sama comel gan apiki bila posing camtu kan.
.
dah abih makan2 sambil jelajah OU yg tak penah abis,terus la masok wayang.eh chop,sebelom tu wajib la beli jajan2 gan softdrink.pendek kata mana bole dipisahkan gan makanan.
.
overall,citer Ice Age 3 kelako yg hamat specially part kena toksik gelok sampai mati tu.sape tgk tp rasa tak kelako,maknanya ko mmg dah ilang deria bau la tu.
.
ok tu je.sambung next entry dlm segmen
Mengapa Acik Takleh Tido Sampai Ke Pagi?