Thursday, July 23, 2009

KaLO aNDa diBeRi piLiHan-KeTawA ataU BerGanaS?

hello eberibodi..

sbb takde benda sangat nk ngapdet, aku cuba membuat benda menarik di sini yg bertajuk Menghasut Kawan Ke Panggung Wayang.

ada menarik tak bunyik dia?

ok lah kak pida dan emy dan sopi...korang mahu tgk wayang secara berjemaah lagikah ujung minggu ini?kerana ada 2 pilihan citer menarik (Nampak mcm menarik tapi belum pasti lepas tgk akan keluar dgn muke kepuasan sambil meniru aksi2 dalam filem tersebut)
.
plan gan biebo nk tgk kat OU sebab beliau dah mengidam nak makan Crispy Chicken siap kuar ayat " kali ni kita beli seketul sorang eh".
.
Ayat tamak tanpa memikirkan sensitiviti org tgh diet nie.



Pilihan yg ada : Land of the Lost
.
.
citer ni NAMPAK MACAM BEST dan mengkelakarkan.
tp tgk CGI dia cam tak real jek dan dinasor nampak cam kelako.
ok fine.sbb ni citer komedi.
tp aku tak rasa nak tgk cite ni sangat pon.


Pilihan Best :Taking Of The Pelham 123
.
.
oh citer ni sangat2 nampak hebat di dalam eklan!
teruja ok nak tgk sbb citer ni mengisahkan org rampas train dan banyak kete polis berterbangan kena langgar.oh ganas…I like!lagipon pelakon dia adalah John Travolta yg menjadik org jahat curik keretapi org tak berdosa.ewahh..
.
so guys, kalo nak tgk apa pilihan anda??
saya undi Taking Of Pelham 123
.
Kali ini Undi Tidaklah Rahsia =)