Monday, July 20, 2009

taK maiN La LaYaN LumBe HaRam : AyaT beRLagAk

Sabtu Edisi Malam

lepas abis tgk wayang,aku dan biebo pegi lepak kat Restoran ulek Mayang depan kedai D'Carbo dgn Pizi,Bam dan Abg Lan.

Tah camne pung-pang pung-pang bersembang *pung-pang??bahasa alien planet manala diorg ni sembang.* tetiba kuar idea nk polow abg Lan gi Litar Sepang.

pejadah gi sana memalam buta?nak interview jadik gadis litarkah?pandang perot je dah tau kegagalan di depan mata.eceh ayat.

gi sana sebab nak tgk drag..alaa..yg org bawak kete pecut 200meter tu ha.200 meter ke?tak sempat plak saya nak ukur malam tu.

tp ko paham la kan..dia lumba kete pendek2 jaraknya tp kena laju2.

kol 8.00 camtu gerak terus gi sepang naik kete abg Azmi..ada la dalam 45menet perjalanan.

bapak jauh sepang oii..dekat dgn LCCT dan timbul idea macam nak balik shah alam naik Air Asia je.penat dow naik kete sempit2 kat belakang.


ini first time aku sampai litar sepang makanya jakun tu cam luarbiasa la.kena bayar parking RM5 dan tiket berharga RM10 seorg.



dapat gelang cam kat Genting tu haa tp tak relevan pon pakai ni sebab takde makna diorg nak check.aku tgk kitorg je beria pakai,org lain tak pakai pong.maka jelas la siapa jakun di sini.uhuk3.


ada gerai bernama kedai 3 hengget..kenapa??sbb asal tanya..
"kak,kopok lekor ni bape harga??"
"3 hengget..."
.
"cendawan goreng??"
"3 hengget"
.
"burger??"
"3 hengget"
.
mahal melampau.cheh.mcm la Michael Schumacer *ejaan nama malas nk check* ada dtg sini ko nk pow mahal2 pon.yerla,sewa tapak gerai ko 4 ribu satu malam kottttt...



oh terujanya nampak byk kete2 tgh setting dan bunyik mengaum di sana sini.berdecing2 dan seksi.hoho.tetiba seksi plak.



oh,kalo ko nk duduk belah2 sana dekat kereta tu sume kan,tiketnya berharga RM50.takde makna kot aku nak bayar mahal2 camtu di keadaan tgh2 bulan ini.



aku dok belah sini dan sangat best sbb tinggi dan ko boleh nampak trek tu dr ujung sana ke ujung sinun.barula bole nampak jelas kete sape paling laju ye tak.



dua-dua pon jakun campor teruja melampau.



terbanyak plak amik gambo ni.makanya tepek saja la.



time ni org dah ramai sebok2 kat sini..



oh,kat tempat aku pon ramai jejaka kacak dan tak sangka best rupanya ektibiti ni cumaaaaa jauh tak hengat la.tak sanggup oh.



kete dah nak start memecut dgn kelajuan impak maksima.bunyik turbo berdecing2 sangat indah di telinga ku dan bingit di telinga biebo sbb jeles.hehe.
.
.
sudahnya malam tu balik kol 2 pagi sbb byk kete berlumba plus banyak nau masalah teknikal.tp mmg best dan mengujakan..nak pegi lagi!!!
.
tapi..kena pikir nk tumpang kete sape plak. ;)
.
.