Wednesday, July 8, 2009

BuaT seSuatU jiKa MaHU keMbaLi Ke BenTuK aSaL

aku baru buat plan dengan shidah nk pegi jogging ari minggu ni.
kalo tak sabtu,mungkin ahad.

i need to do something dan berhenti berharap lemak2 tu akan ilang sendiri semasa proses penyahtinjaan berlaku.tak mungkin kan. T_T

aku kene menjalani idop yg sihat dgn memakan makanan yg bekhasiat dan bersenam dgn rajin tanpa sedih meninggalkan bantal di pagi ari semata2 nk bermandikan peluh.huih.panjang plak ayat.

nk bersenam sabtu,mungkin cam liat2 la sbb tengahari tu dah nk sebok2 masak.kang kalo balik joging dah penat2 mau aku tertido lalu sila la korg makan beskut je masa House Warming itu.cecah teh o best apa.


*saje tepek gambo kenangan masa menjuarai kejohanan futsal 2 tahun lepas.see.body sangat fit dan tidak bertayar simpanan yer.*
.
sape2 nk join aku joging adalah dialu2kan.. *bole ajak ramai2?pastu bersembang lebih seronok drp berlari.zaman bile nak berpeluh?* port jogging area shah alam la.mungkin tasik,mungkin keliling Plaza Alam Sentral atau jgk kat dalam Alam Sentral lalu tersangkut di Kepsi.Adeh.
.
ok tu je.selamat berjogging!! <--bg smangat kat diri sendiri korang takyah nk smangat sama.