Friday, August 15, 2008

AKU TERGODA!!!PLISSSSS...

tengahari tadi aku gan kak N,amy dan kak raisah g pusat bandar damansara.sbb kak N gan kak raisah nk beli baju untuk anak2 diorg.kt situ ada jual baju branded murah2.so kitorg g la naik cab..before soping2, g makan dulu kat mamak ALI MAJU.aii..asik nk jugak nama ALI tu.kalo lepak weekend pon kt kedai mamak nama ALI jgk.sungguh sinonim plak gan aku gayanya kan!muhahaha.

ok..dah makan,terus gerak g port jual baju tu.kata break 2 jam kan..haruslah coci mata bersih2.tp aku x soping pape pon.kan duit soping dh kene catu gara2 repair kete!oh,keciwanyaa...

pastu lam kol 2.30, kak N kata nk amik kete kt umah aunty dia.kira dekat jerla gan pusat bandar.menapakla tgh2 panas tuh.berlengas ketiak.chist!

Kak N kata kazen dia Kak Ina tu baru bersalin,lepak kt umah aunty dia tu.so aku cam poyo2 la ajak kak N masok umah tgk baby dia.aku kan cam ala2 pantang dgr org ada baby.mula la aku tergedik2 nk tgk!hiks.

sampai2 umah aunty dia..aku terpaku!oh my gawd!!aku nk pitam!!tergodanyaaaaaaaaaaa~!nak tau aku nampak apa kt garaj kete dia??sangkar kucing okkkkkkkk!otomatik aku mencangkung depan sangkar tu..

gigil2 badan tgk kucing lam tuh.pandang yg ni comel..skali pandang sangkar sebelah lagi comel!terpandang lak sangkar atas..mak aii.lagi comel!!oh tidak.nak hug!nak hug!huhu.geram gilo!

akak2 tu dh slamat ngadap baby kt dalam,aku jer dok luar sambil mulot meracau2 cakap gan kucing.baby kt dalam tu aku dh x heran!wakakaka.aku mmg gile kalo tgk kucing comel.kalo kucing yg x bape nk comel tu,still leh kontrol la napsu nie!muhehehe.kejis.milih rupe!


ko itam pon nampak comel kan..aku yg itam nie,nape x comel??wakakaka



alololor..comelnyaaa.aku suke yg baby kaler gelap tuh.nampak x?comey giler kan..ni cam kucing aku dulu.indunya la...adeii!


ni kucing garfield..aku x minat sgt spesis nie.sbb idong ko leper la!muke ko pon ala2 bulldog!ngeh3.tp kalo org bg aku,aku amik gak la..hahaha.ada sape2 nk bagi,sila kontek aku!



ni la penghulu kucing kt sini.bapak besor okk.sumpah x tipu.kepala dia mmg x muat la tapak tangan ko nk ukur.besor giler.kembang mengembang lak tu.time aku cuit2 dia celah sangkar kan..dia cam gedik2 nyondol nk manja2.alohai..aku suke!pastu aku bukak sangkar sambil gosok2 kepala dia.dia suke okk..siap pejam2 mata stim lagik!mukakakak!
aku dh siap pesan gan kak ina,masokkan nama aku lam list org2 yg dia nk kasik kucing.sbb dia kata adik dia nk bg org kucing tu..ofkos la aku nak!!free ok..
tp sbb buffday aku dh dekat,sape nk adiahkan kucing pon aku trima..tp PERSIAN sajork ok!hahahaha!aku kan milih rupe!!