Tuesday, August 19, 2008

Mengulor + Mengulat

pagi td kak N cakap lam kol 9.45 dia nk ajak aku g building lakag.nk setelkan hal2 public notary utk our big bos.jenuh gak la kak N pujuk aku ajak pi.bkn pe..aku tgk cuaca kt luar panas terik.malas gile nk jalan.dah katanya sedor diri tu itam kan..watpe ko nk g itamkan lagik!huhuhu

tp sbb cian lak kat dia..aku pon ok jerla.kira mengulor la skalik kan.hiks.

lam kol 9.45 kak N dah miow2 ajak pegi.skali org fujixerox dtg lak dok anto waste drum utk fotostat machine kitorg.dh bape ari x jalan mesin tuh.sib baik ko wat pangai bkn time puncak.kene tgh terkangkang closing ko wat hal,mmg saje je la kene campak ke bawah.ceyy..citer asik nk ganas je ek!poyo giler ;p

so aku ckp kat kak N,tunggu aku setelkan hal2 tukor drum tu dulu.aku kan ala2 mcGyver kt department aku.mmg hobi akula dok kelebet2 mesin2 canggih neh.tp kelebet enjin,hancussss..wakaka~!

dah setel gan fotostat machine,baru la terhegeh2 gan kak N g berjalan ke building blkg.takdela jauh..menapak lenggang kangkung mkn masa 10menet la.kalo jalan laju2 5 menet dh sampai..kalo berlari lak..ko kira la sendirik!haha



pegi pejabat lawyer kt tingkat 8..SKRINE namo eh.lawo ok opis dia.




discussion room pon sgt tantek!aku suke yg banyak2 glass camtuh.wat toilet sesuai x?ahaks

muke berlagak sbb dapat ngulor dgn jayanya.muhahaha



kak N lam lift.ni dh otw nk lek dh.gile susah aku nk snap gambo dia.camera shy la plak mak org neh!huhu.oh ekceli her name bkn KAK N
aku jer gedik2 tuko nama dia lam blog aku.motip???sbb nama dia tu leh wat aku umpama amik pisau tikam jantung sendiri bertubi2.hahaha.why ah?ada la sbb nya ngape aku trauma gan nama tu.sumpah trauma ok.alangkan dengor kt radio tersebot2 nama tu lam eklan pon aku dh cam pedih2 je ati.huhu.emosi terganggu sungguh!mencik dat name!bwekk!

otw lek opis..leh lak lalu kt cafe baru bukak kat building baru sebelah opis aku.dah la menapak tgh2 panas.kak N lak kata nk singgah beli air.aku satu sen pon x bawak duit.meskin camni ajak masok cafe canggih camtu.nk bayo pakai per erh?huhu.
kak N kata beli share2 jerk..saje nk try tgk besh ke x..aku pon ok jerk la! ;p
cafe ni namanya O'Briens..deco dia sempoi jer.makanan x tau best ke x.aku rasa ala2 subway jer kot.jual sandwiches.


staffnya yg sgt frendly..bagus tol.jgn sok2 ko dh ramai pelanggan,ilang lak ke'frendly'an ko tuh.slalunya gitu la kan?kan?cepat nau lupe daratan.hiks


air Esprit pon ada jual yer..aku suke air ni sbb botolnya sajork! ;p


deco yg simple but quite nice la.
eh,apek nie tetiba lak jadik model secara sukarela. aku x soh dia posing pon!huhu.giler la alert gan camera dia neh!.


kan aku cakap..ala2 subway.wat fresh sandwiches.nampak cam besh kan.sok2 before pose leh try.pow la sape2 yg sudi belanje!haha.keji.asik nk free sajork!



kitorg order mocha ice blended.regular size = RM10.50
sedap giler ok.x manis sgt.terbayang2 lagi nikmatnya tu.huhu
jalan tgh2 panas sambil sedut2 ice blended sgt syoorgaaaaa okk!
tak terasa bahang mentari.kulit dh rentung pon x pasan weh.gile ah penangan ice blended dia! ;p
sampai2 opis dh nk abeh dah..hehe.besh giler!
oh..jatoh ati gan O'Briens!lalala