Monday, August 4, 2008

SAP System Launching - Oh NooOOo!

pagi td lam kol 11.45, ada launching SAP system.kan 2-3 minggu ni aku bz ngalahkan pak menteri gara2 dok attend training gan wat data conversion bagai..sume gara2 nk implement SAP ni la lam kompeni aku.mmg struggle cam nk mampos yer!!x dapat nk ngulor seperti biasa!muhahaha~!kejiss!

so sbb attendance adalah compulsory,jgn mengada2 la nk skip..launch kt sini jer..kt level 5.semangat2 la sekor2 turun ke sana.giler ramai makhluk.jejaka kacak pon ramai gak..oh tidak!ngeee~!ada ayat gatal di situ.


aku tpaksa amik gambo dgn keadaan kaberline.kang kalo terang2 org nampak kang,mst diorg bajet aku sgt2 excited gan system ni.then mesti diorg assume aku tekun lam training dan jadik terer..mana la tau soh aku wat demo kt depan kan..lalala~!mampos ko!so undercover sajork.ada paham?hiks


masa nk tunggu sume org sampai..ada la preview slideshow tu.gambo2 superuser gan trainer bagai.syok tu tgk..sbb ada music besh..sambil leh gelok + kutuk gambo2 huduh diorg.layannnn.. ;p

gambo tgh2 meriah launching tu x sempat aku nk amik.sbb aku tgk x berkedip2 slideshow tu.masa tu dh off lampu sume.then kuor lagu besh ala2 music suspen cam ko tgk wayang tu kan.mesti la aku cam terasa lam panggung dok ngadap skrin tuh.gilo!hehehe.
pastu last skalik siap diorg wat bunga api ending tuh.tp keji la kalo ko nk buat bunga api btol2 lam building kan.cuma guna yg cam ala2 party tu.ko tarik tali kebusshh kuor kertas panjang2 gan kelip2 tu.
(the fact aku x tau nama menatang tuh.so a bit panjang aku nyer explanation.wakakaka)


arini la system tu go live but we all go die!!.mmg sgt2 huru hara finance skang.sbb sume still baru nk familiar.so cam bodo la skit klik sana sini.yg belajor time training dulu pon dah lupo.asik la gelabah bukak note.hik3.kelako.tp system ni bagus tau..sok2 kalo ko nk carik keje kt company lain and ko ada experience gan SAP ni,mmg advantage la.tabik spring kt ko..huhu.bkn aku kata la..aku dgr2 org cakap la.so,pada yg tak guna SAP, sila la paksa bos korg guna system ni utk menjamin masa depan yg cemerlang,gemilang dan terbilang!hohoho.budus!