Monday, August 11, 2008

saya dingorat kah???

hahaha..ada satu citer lawok aku nk citer neh..td aku dapat call dr mamat nama LAN..cam nk pengsan okeyyyyy!sebab, mamat tu call man kat balai masa aku wat report malam tu..alaa.mamat yg aku ingat pak polisi tu la..yg konon2 leh bg bantuan kt aku tu..chistt!!kalo kawan aku tau mmg gelok sampai mati la kot!sbb dr malam tu kitorg dok kutuk2 & sebut2 nama mamat tuh..wahahaha.kan dh kena!

camni..td tgh2 wat keje tepon aku bunyik kan..aku tgk no x kenal..016. cam pelik la kan.tp aku angkat gak la..sebab mana tau kekawan aku ke..adik aku tukor no baru ker..

aku : hello.. *sore cam was2 gitu*
him : hello leh cakap gan cik R**** (sebut nama penoh aku okeyy..)

aku dh cam pelik la kan.sape lak sebut nama penuh aku yg jarang2 disebut tuh.haha.dasar lupe daratan!

aku : yer saya..sape neh??
him : hi..ni Lan la..ingat x?yg kt balai tuh?

wahhhhhh..aku pengsan!haha.tipu jerk!

aku : oh...haaa..nape? (nampak nau ayat maleh layan..x paham2 ker??)
him : xde, td i lalu kt bulatan pahang, so tringat plak kt u..

Oh my gawd!!!ayat takleh blah siot.ni ayat leh bawak pitam gan koma ni. kan bulatan phang tempat aku eksiden..

aku : *gelok2 x eklas jer la..dh tu nk cakp pe lak kan!!*
him : ermm..sehat??kete camne?dah anta workshop?
aku : sihat jer.kete sok baru anta..
him : ok.ni keje la kan?sok g keje gan apa?
aku : a'ah keje..tp sok amik cuti la
him : oh, baru tringat nak amik dan anta kan g kerja..

woi..gilakah??apakah maknanya??ko mintak keje jadik drebar aku ke apa neh???huhu.siyes.aku cam nk guling2 gelok!giler takleh blah okeyy..x sanggup aku!rasa nk campak jer tepon.oh no no..henpon mahal tuh. ;p

aku : takpe la.x payah susah2.eh, saya ada miting ni..kene letak fon la..
him : yeke..ok takpe.

pastu terus aku letak.key-marked!!!!!lahabau tol.aku rasa dia amik no fon aku kt polis report tu la.sbb dia yg sebok2 gan sarjan tu malam tu.chaih.x amanah tol la zaman skang.sng2 jer org leh dapat no ko.sakit gak la ati aku..tp sabo jerla..

tu maknanya aku kene ngorat ker?or dia btol2 ngah apply keje jadik drebar aku??wakakakakaka~!