Tuesday, February 24, 2009

hATE u POCONG!!!

Arini aku cam tak best..
Sbb aku teringat2 mimpi mengarut aku mlm td.
Aku mimpi antu…shit!shit!

Dah la aku duk umah sesorg..
Kompem aku terbayang2 punye…
Malam td pon tido aku terganggu.
Aku terjaga tgh malam,pastu susah nk lelap balik.

Dok teringat aku mimpi antu tu…
Uwarghh!!!bencikkkkkk.

Aku tak ingat sangat mimpi tu camne..
Yg pasti aku,biebo,emy dan ayam naik komuter.
Pejadah naik komuter??
mna coure ko ayam?mana turbo ko bo?

Masa dalam tren tu,ada org bergadoh..
Last2 org tu mati kena bunuh..scaryy oh.
Pastu kitorg sebok2 la nk tgk mayat..*dlm mimpi pon jakun tatapp tak ilang*
Tetiba polis dtg nak amik mayat tu..

*Aku tak paham mana polis tu parking tgh2 landasan tu.
Tak logik langsung.*

Pastu Ayam kata polis dh bungkus mayat..
Aku cam excited la kan.siap amik henpon nk amik gambo.
Dalam mimpi pon berangan gak nk ngapdet cite hot neh.
Ayam plak amik SLR dia,sebok gak nk amik gambo.

Kitorg gi la dekat van polis tu nk snap2…
Kan slalu org kena bunuh,dia bungkus dlm plastic itam kan,
Kali ni pejadah dia balut cam pocong????

Teros aku terlompat sbb terkejut.
Jam jam tu jugak aku terjaga dr tido.
Bodo bodo bodo!!

Aku tak suke kalo terjaga tgh2 malam..
Pastu susah nk tido sbb otak aku ni kretip.
Mula la aku terbayang pocong tu terjongok kt kepala aku.
Takpon terpacak kt tepi lemari aku..
Bawah katil aku ke…cam bongok punye pikiran.

Pastu satu2 cite pocong yg aku dengar,kuar lam kepala.
Adoiiii…aku tak soka la!!!!
Tp masa mamai2 terjaga dr tido tu..
Aku dgr cam ada suara lelaki berbisik “Shuu..Shuu…”
Cam dekat sgt gan telinga aku.sumpah aku tak tipu.

Tak tau la,maybe jiran aku ker halau2 burung kt tingkap ke apa.
Aku ni taklah penakut sgt dan tak la berani sgt.
Cuma kdg2 ada perasaan semacam tu yg tak tahan tu.

Td biebo call,aku cite la kt dia…

Him : haaa..malam kang dia nk dtg la tu..
Aku : oih..melebih plak..
Him : yer..mlm kang dia dtg,tetiba je ada kt sebelah awak.pastu awak peluk dia,dia peluk awak..awk pejam je mata tp dia tgk je awak..hahaha

Tak kelaka okk.

Aduuu…takpela..
Aku akan menonton Ugly betty malam ni.Hopefully aku akan gelok tak hengat sampai terlupa cite seram ini semua..