Tuesday, February 17, 2009

kALo Tkt Jem,JgN BeRUmaH di KL

haiyak..pagi tadi sungguh tekanan jiwa.
aku kuar2 dr simpang apartment aku,
DANG!!!

jgn salah sangka,
bkn bunyik eksiden,
tp bunyik efek aku terkejut.
wakakaka.soka ati aku nk wat bunyik camne pon okk.ni blog aku!

aku terkejut bkn sbb nampak jejaka kacak,
tp sbb tgk jalan jammed.. *oh pengsan 2 saat*
sbb agak jarang la jammed start dr area ni.
kecuali satu kes accident yg aku cite dulu tu kan.


kete banyak dan sesak.diorg ni tak tetap pendirian.elok2 dok lane kanan,nk masok kiri,yg kiri nk masok kanan..helOOOO..mana ko pegi,kiri ke kanan ke, sama sajorkkk!jalan ni dua lane je oii!lainla ko kuarkan sayap kete ko,lalu atas teros.



aku bersabo jela tgk drebar2 nih.kalo kat highway ke,jalan besar ke,mmg tak heran la nk ke kiri ke kanan ye tak.rasa nk turun kete,panjat divider,pastu kasik ceramah kat diorg jap.ok itu sgt tidak logik.huahuahua


di jalan besar,aku plak cilok2 gi lane paling laju.tp sbb jammed,mmg takde makna lajunya.lane paling kanan,tatappp slow cam sipot baru bertatih.tuit.tuit.tuit. <-- bunyik sipot merayap.
.
syukur sambil menadah tangan,kete aku auto.kena kalo bawak kete biebo time2 nie, mau parkinson kaki dalam kete.so biebo,awas ko yer.. Free Smileys & Emoticons at Clip Art Of.com
.


budak gemok yg terlibat dalam kesesakan lalulintas.
weh,aku dh ada sikit kurus kan?kan?kan?
katakan!katakan!katakannnn!!!
*sungguh desperate nk dgr ayat "eh..ko dh kurus la"*

.
tgh berangan2 tu tetiba..
.
neee..nOOOOO..neeee..NoOOOO~!!
.
hoh??ambulans ker?


laa..rupanya polis tgh escort trak ni.maka,sume kena ke tepi.chit!tak aci betol.patut2 ko kena rasa sengsaranya kitorg ni tersekat dalam jammed!ini tidak adil!!!
.
diam acik.kang polis tangkap ko kang.
.
maka aku terpaksa melarikan diri skang,
polis tgh memburu aku...
cau cincau!!!
.
*gile ayat penutup paling mengarut abad ini.*