Wednesday, February 18, 2009

mEnGuLOr tp tAk RasA bEst PoN

kan aku penah citer sblm ni,
parking tempat aku ni mahal nk mampos.
kira kalo sampai awal, kena la RM 15.
kalo sampai slps kol 8.00am, bayo la RM30.
mahal ngalahkan tgk wayang.chit!

tp sbb aku dh kawtim baik punye gan pakcik parking,
dan jugak sorg lagik budak parking tu,
maka aku cepat ke,lambat ke..still RM 15!
*kawtim di sini bermaksud, aku berbaik2 gan pakcik tu.sambil tersenyum2 manis dan kekadang menunjukkan ciri2 concern dalam diri spt "eh..pakcik tak balik lagi..dah lewat ni" atau "sian pakcik,berpeluh2 dh ha..panas kt bawah iyer.." *

ko nk idop..kena pepandai la wat baik gan org.
ni bkn mempergunakan org yer...
tp bertolenrasi dan ikhlas gitu.

kang ada lak kata aku ni saje goda2 pakcik tu.
tak kuasa i nok..not my type..
taste aku,org muda pada aku..
yarh!yarh!yarh!anak ikan.
PANG!!

berbalik pada citer..
pagi td aku cam biasa la lambat.
slalunya sblm ke building opis aku,
aku dh siap2 bayo dlu RM15.
pasal tiket aku amik tu,kena punch out sblm kol 12.
sbb tu harga dia RM15, kira half day la.

masa aku naik nk bayo tu,
takde sesape kt pondok tu.
aku maleh nk tunggu,
aku texted pakcik tu je bgtau aku bayo kendian.

ni baru je pakcik tu sms aku suh byr before kol 12.
maka,kena la aku turun ke sana..
malas weh..dah la panas..
jauh tak jauh, 100 meter ada kot.
mmg la x jauh sgt...tp malassssss!
*x sedar diri tu gemok.bwk2 la berjalan bakar kalori ye tak*



amik tiket gan duit siap2.takot aku luper..aku ni byk mkn semut kekdahnya.hurm..nak tanak kena la pegi jgk..takkan nk bayo RM30 sesaje.aku kedekot.




saya adalah mahu mengulor seketika...tp pengularan yg tak best.kalo kaki menuju ke Bangsar Village mungkin ianya lebih indah...
.

hamikkk ko...panas yg hamat.benar,di neraka adalah lebih panas membara.jadi sila tabahkan diri meredahnya walopon sedar akan kemungkinan tone warna kulit akan lebih pekat selepas ini.



pondok yg nk di bayar tiketnya...buruk kan.hahaha.aku pon tak paham.patut2 diorg renovate la kasi lawo2 skit.kata kawasan elit kan,jaga la status skit.dh la parking mahal nk mampos.cam tak kena gaya jek.ni nk dh start kompelin ni. ;p



pakcik yg baik ati.. *puji ada makna nih.haha* dan ada lak 2 org mamat duk tumpang ekon dalam bilik tu.pastu cam bese,kalo ko tak kena ngorat,ko adalah bukan wanita.. *ayat nk cite aku kene usha la td ni..wakakaka.tak eran pon,laki mana tak pandang pompuan ye tak.tp kalo spesis mintak2 no tipon,itu over namanya.maleh nk layan*


sementara tunggu pakcik tu bg balance gan resit, aku amik2 la gambo aku.ni kira cukop kretip la amik gambo camnih..haha.saya kurus!lalalala~!tetiba.
.
pastu teros aku balik opis.
takkan nk ajak pakcik tu lunch gan aku plak kan.
mau bunuh diri jejaka2 bujang kacak kt opis aku!
wahahahaha..ayat nk uppp sajork!puiii.
.