Monday, February 16, 2009

PaRkiNG saYa sGt NgEri..tRR..Trr

hohoho..holla peoples!
sori la tidak ngapdet arini.
aku cam busy sikit.

sebenarnya keje bole je nk pending2.
tah tebiat apa,aku rajin korek2 sume.
abih sume benda aku clearkan awal2..
best gak..pikir keje..keje..keje.
lain takyah pikir... *sigh*

aku tidak bermud sgt nk bercerita arini.
biasala..sbb working days kan.
cuba kalo ari coti..mau mood manjang je indah.
senyum pon lebar sampai tengkuk.

smlm ari paling bosan.
nama je ari ahad...bluek!
so takdak kisah ari smlm.
huhu.

ok.ni saje2 je nk citer kisah seram.
mmg seram..ngeri..dangerous dan sewaktu dgnnya.

begini kisahnya...jeng..jeng..jengg..
*sila masokkan muzik suspen dan bunyik cengkerik di sini.err..cengkerik bunyik seramkah??*

tahukah ko bahawa parking kt opis aku ni hazab gile?
bkn hazab camnela..cuma limited gile.
pastu mahal nk mampos cam ^*&(*()&^%^
ko bayangkan...sehari 15hengget.
tu pon kalo ko amik tiket parking before 8am.
kalo selepas 8am..maka,dikira double.30 hengget!!!

haaaa...pengsan tak ko?pengsan okkk.
mmg la company cover..leh claim.
tp half sajork...half lagik,lantak ko yer.

ni pon rate parking building sebelah opis aku.
kalo parking bwh opis aku ni,lagi mahal nk mampos.
yerla,sape suh ko keje kt kawasan org ado2 ni kan.
mmg cekik darah sampai kering la poket ko.

eh..terkeluar dr topik.
kenapa seram parking sini??
haunted kah?
ada perogol bersiri kah??
mari cekidot.


ni entrance ke kawasan parking.gelap kan??oh..seramnya...meremang2 bulu kaki.mmg la gelap pasal aku balik keje kol 7.30-8.00mlm gitu.aku kan pekerja yg komited..puii~!



jeng.jeng.jenggg!masok sini cam seram2 sikit.sini parkingnya sgt buruk sbb tgh renovate.mmg debu berterbangan umpama kekabus di genting highland,tinggal tak sejuk jek.jadi jgn tertanya2 ngape kete aku tak kaler putih.bkn sbb tuannya pemalas okeh.harap maklum.

wuwuwu..apa tuh??antu kah???no.no.rupanya pekerja endon gan bangla tgh wat keje bancuh simen bagai.aku balik sorg2 cam takot gak la.yerla,mana la tau diorg berniat jahat kat aku kan.kena lak aku ni ala2 wanita idaman malaya.. *muntah oiiiii*



uhuk.aku parked kt ujung belah sana.jauh lagi kena menapak ni.sambil menapak sambil pandang2 kiri kanan.at least kalo ada org terkam aku,sempat la aku membalas dgn rembatan sisi kan.ceyy..kekunun cam pantas je kaki ko tu.



haih..celah situ ada lagik mamat indon gan bangla.tp aku still berlagak maintain sambil membuat muke serius.adalah penting utk ko tidak membuat muke comel2 yer.nanti mengundang perasaan lain lak kt mamat2 yg berjauhan dr bini tu.lagi best kalo ko mampu wat muke buruk.juling2 kan mata ke..juih2 kan bibir ke..kembang2kan idung ke.



hah...akhirnya sampai jua kt kete aku.harus la aku masok kete teros locked pintu.nk panas2 kan enjin pon amik masa gak yer..mcm2 bole jadik.
.
aku sebenarnya taklah berani sangat pon.cuma aku malas nk pikir benda2 negatif ni.kang kalo aku duk pikir sgt pasal perompak la..perogol la..peraba la..mmg harus la aku upah bodyguard kan.tak pon aku paksa pakcik2 guard opis aku escort aku sampai ke parking sana.nk lagik best paksa engineer kacak tumpangkan aku balik.eh-eh.PANG skalik!
.
tp slagi aku tak dgr mamat2 endon bawah tu buat onar,aku yakin2kan diri la..doa2 jela sume selamat.lagipon aku ni kan Miss Independent.wawawawa~!
.
hoh,bukan aku kata citer seram ke??langsung tak rasa seram pon..tipah tertipuuuuuuuu!!!
.
*padahal mmg diri sendiri failed nk buat citer seram...nguah nguah nguah*