Thursday, February 26, 2009

tAkYaH bACa-Entry MeLepAS BatOk di TaNGGa

Haih…cam dh malap2 je blog haku ni.
Nk ngapdet pon cam kemalasan gitu.
Bukan apa, aku takdak cite syok nk ajak ko ngumpat.

Life aku ni bukan menarik sgt pon.
Kang dok asik jaja cite opis,cite keje,cite kutuk2 org,
Cam nk termuntah lak ko baca..

Nampak tak kebosanan idop aku tu?
Nampak kan…haaa.so jgn salahkan aku kalo aku pemalas.
Miahahaha~!

Ok.adala jgk cite nk ngapdet neh.
Tp takdela menarik pon..
Kira ASAL BOLEH je la eh..
Berani la ko kompelin,aku PANG sorg2 kang.

Ok-ok.ko tak bersalah..PANG je jiran ko.
Haha.tetiba :P

Smlm pas balik keje,
Aku call biebo sambil2 berjalan ke Parking
Kita mulakan dgn Drama Samarinda bertajok : Bibik Ku Tua

Entah apa kitorg borak2 smlm..tetiba kuar la isu surirumah bagai.
Si biebo kata kalo dh kawen gan aku,aku takyah keje..
Apakah???

Aku : takde.takde.kalo tak keje,kasik yang 3ribu sbulan bole?
Him : huh, kena kalo gaji bo seribu jek..mampos.
Aku : Nasib la,sape soh tak bg keje..haha
Him : Kalo nk keje, amik la org gaji..

Aku : ha ah..amik bibik tua..
Him : aloh amik la yg muda2..

Gedik okkk laki aku nie.
Since dulu asik la nk bakar line aku camtu.
kalo cite pasal org gaji,mmg perang ah.cam gilo kan.
Sbb dia tau aku ni penjeles yg kronik.
Huahuahua~!

Aku : takde makna…amik yg muka pecah2.
Him : *aku dh tak ingat dialog beliau seterusnya..hahaha..ni bkn alasan malas taip ok*

Tp cam lawak2 la smlm..
Sakit2 perot aku dok gelok cam syaiton.
Perhatian yer..kalo aku amik maid pon,
Aku takkan amik yg muda bergetah tu ha..

Aku amik yg umor separa,kang amik tua sgt x larat pegang penyapu.
pastu gemok,pastu idong kembang2,jerawat penuh muka..
pastu suke korek idong bersepah2.. *ishk..ni aku pon ngeri nih!*

Haaa..ko selera tak bo???
Mukakakakak..

Oklah..aku tau tak bermotip entry ni.
Dah la takde gambo.
Satgi ada cite aku nk tepek gambo..
Tunggu ek…citer sensasi beb..

Smlm aku terserempak someone kt MAXVALU!
Huarghhh!!kekejian!mengapa ko tersesat ke situ???
Tak sooookaaaaaaa!!!!