Tuesday, February 10, 2009

kAmi SuKE MamAK

Masih Ari Ahad-Edisi Malam

malam sikit tu,baru aku gerak gi shah alam.
memula lepak Qase,pastu boring.
sbb kedai dia tutup kol 12mlm.
mcm nk lepak lama2 pon tak best..
diorg dh kemas2 meja sambil angkat2 kosi.

ko kena paham la eh.
tu maknanya dia halau ko dgn cara halus.
huahuahua.

diskusi dgn bebudak,akhirnya lepak Pelita Nasi Kandar.
dkt sec 9 sajork.sini 24 jam.
ko lepak la sampai melekat bau mamak tu kt ko.


tak lama pastu kak fida pon sampai.masa ni diorg baru balik dr miting kelab radio KRZ tu ha.aku soka ati la kan.sbb masa diorg tak sampai lg td, aku cam boring jek.mood tgh swing sana sini.akukan berbendera merah skang.emo doh!



jejaka montel berbaju merah tu bob nama dia.lagu yg aku buh kt page aku ni,lagu group dia la.infinatez.tp nama glamer mamat ni, daneal.still single.sape nk??oh begitu aku pomot ko bob.bak komisen!



fi dan As..all white.suci betol korg neh...hehehe


dan sila tatapi wajah lebarku.sumpah aku nampak gemok kan???muka aku tembam semacam!hiarkhhhh..tolong bg kesedaran pada aku supaya kontrol makan!eeee..sakit ati tgk.cam nk lempang diri sendiri lelaju.huh.
.
.
dah.pasrah jek.lantak la nk gemok.pulak dah.
.
malam tu kitorg lepak sampai kol 1 lebih jek.sume cam dh penat2.aku pon sama,dahlah siang tu penat memasak..ceyy.masak sikit penat cam masak kenduri.poyo yg hamat.
.
ok sekian.gitu jek endingnya aku kasik.