Tuesday, February 24, 2009

maRi mEmbERsiH LongKang

company aku wat game boling jumaat ni.
memula aku cam jual mahal la tanak masok kan.
sbb cam malas nk redah jammed gi Midvalley.

tp baru ni sat td si Hadi call aku..
pancing2 aku suh join team dia..

ko giler ke hape hadi??
kompem geng ko kalah kalo ko amik aku!
muhahahaha.

aku mmg tak la terer sgt main boling..
stakat baling hempas straight ke longkang,
itu aku terer. no doubt.

hadi kata team dia baru ada dia gan mazwan.
dia suh aku carik sorg lagi pompuan.
aku pon menggunakan teknik pujukan maut aku pd kak ziza.

tahniah.sukses skalik.dia nk join.

hadi cakap gan aku,
nk letak nama team Longkang Hunter.
Aku rasa sangat sesuai la...
dan aku tak la segan sgt nk baling ke longkang.
kata nk kena gan konsep nama kan..huahuahua.

maka,jumaat ini saya akan membuat keje amal di sana.
doakan aku sukses~!
:B

*konpiden je register nama..padahal aku x tanya biebo lagik..bo x kisah kan?kan?cayang kamu!dan-dan la cyg bagai..muhahahaha~!*