Monday, January 19, 2009

BerTemu KekasiH Lama

tajok yg bole bikin kontroversi.hahaha.

ok.lepas gi umah ayie tu,
aku gi lepak Qaseh dgn budak2 Keicar..
dah lama tak jumpe diorg..
skang memasing cam dh puak berhaluan kiri..
cam tak relevan jek ayat tu.
maksud aku,sume dh bwk haluan masing2 la..

tak mcm2 dedulu,
every week kompem berkumpul sesama.
skang Mr.Presiden pon dh ilang..
pi Gaza ke hape encik remy tuh?

time lepak2 tu no pitcha la..
sbb aku mood MOGOK!
mogok gan sape???
takkan gan pakwe ko kan..
kompem la gan pakwe aku sendirik..

enough said,tak koser aku nk citer kenapa.
skang ati aku KERING.dulu lembab2 jek..hahaha.
kasik gelok cam lahabau satu kali!

lepak sepam dua je kat Qaseh.tutup awal lak..
then sambung lepak kat..kat..kat mana ha??
matik la ilang ingatan..!luper..

oh,masa nk pilih port lepak tu,
cam pening2 gak la...
sbb diorg ni asik kasik port2 yg aku dh PALANG.
mmg mati2 la aku reject..
cian korang..tak pepasal terlibat sama penin.
aku just takleh..kang robek atiku kang..
haaa..x pepasal ko nk kena pujok aku.
ekekeke~!

pastu aku balik umah la...
jemput kekasih lama ke umah aku..
nk bermanja2 sampai ke pagi..wakakaka.
cam penuh hinaan je ayat.
sape kekasih lama aku tu??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GOKU laaaaaa!!!!
.
hahaha.cam cite kanak2 lak aku rasa.

aku layan cd Dragon ball sampai ke pagi.excited oh..tergelok2 aku sesorg.ni pon tak abih lg aku tgk..tak sesabo nk balik rasanya..ahaks.dulu kan aku addicted komik dia,skang ni tgk cd plak.


dulu pinjam komik biebo..ni pinjam cd beliau jugak.mentang2 aku mogok,laju je dia kasik aku pinjam.kalo tidak,manjang je lupa nk bawak.

.
.
aku ada citer lg nk ngapdet..
tp sat yer...satu2 dulu.
aku cam ngantok2 kenyang neh..
nk turun carik asam jap..
makan lagi!!!
.
later peeps!