Wednesday, January 7, 2009

NpE oRg TeRSeSAT Kat BLog Aku?

since aku register Nuffnang ni..
aku dapat la tgk perkembangan blog aku..
so aku tau la satu ari bape org jenguk sini..
dr mana org tu <-- not detaily la.takdak address ko.jgn riso.
pukul bape paling ramai jenguk..
so cam best la kan...even blog aku ni x pemes mana pon.
tp cam puas je aku tgk sume tu. <-- senyum2 vangga.

tp paling aku suke..part Keywords!
tau apa maknanya??

ok.let say ko g google ke apa kan..
pastu ko taip2 benda ko nak carik..
pastu kan kuor result dia..
then sukatik ko la nk pilih website mana nk jengah.

so dgn Nuffnang ni,aku leh la tgk sape tersesat sini.
dok2 search benda lain..termasok lam blog haku.
maybe sebab keywords dia carik tu,
aku penah taip2 kat blog aku..
pasni aku kena pasang signboard.
baru la org tak sesat.kui3


sila tgk yg aku bulat2 tu.agak kelako kan.
budak skul di rogol xxx..
pejadah ko letak xxx plak kan..
jenuh gak aku pikir pebenda xxx tu.

agaknya yg search ni pon budak skolah.
tu yg ayat cam lintang pukang tu.
video2 sex ni takdak guna perkataan "skul" bagai dik oi.
ko taip jela "sex" ke."porn" ke..abih cite.
wawawa.jgn pandang aku dgn pandangan curious..
aku tak layan web2 camtuh. <-- muke serius

The sims (18sx)..
lagi takleh blah..siap letak tanda (kurungan)
muhahaha..lawok btol la.
sesat sini maybe sebab aku rajin cite pasal game Sims aitu.
alaa..kalo ko main SIms mmg ada part Sx pon..
time ko berusaha nk buat anak..ahaks.
tp bertapis yer..siap kaber2 dok bawah simut.

alasan utk dapat mc??
ok fine.
aku mmg slalu mc..
so mmg sesuai la ko masok blog aku..
tgk petua2 aku menipu bos..huahuahua.
eh-eh..ada org search biebo blogspot??
adakah ko pon dh buat blog sendiri wahai biebo??
wahh...melebih tak kasik tau aku kan.
tp aku sedar..lakiku tak serajin itu nk berblog2.
alang aku YM gan dia pon sempat tertido tunggu dia menaip.
sungguh kelambatan.hehe
.
ok la.tu je nk citer.
kang kata sunyi sepi lak blog aku ni.
berpenunggu la hape la..
byk bunyikkkkk ko kan! ;p