Monday, June 16, 2008

Ada apa dengan Sabtu???

ari sabtu tu aku bangun tido kol 12.30..oh awalnya.x cukup tido la..wakaka.matik la matahari dh tegak atas pale ko kata awal.sengal.
aku dok kemas2 umah..basuh baju gan lipat kain baju..bese la..time cuti jerla aku ada masa kan.kalo ari keje aku dah penat,lagipon kene la cuci minda gan tgk tv secara marathon sampai time tido.ahaks.Alasan auta..yer aku tau..
plan cam besela..pi melepak shah alam kt umah as.udahnya weekend ajerla nk p ngedate bagai.
mulanya plan gan biebo+as+fie nk p tgk HULK arini.skalik si biebo tuh x abih2 lagik runner amik barang kete.buhsan seyh!bangla pon tau ada masa nk dating laaa...huhu

lam kol 5 aku kua umah..jeling2 post office depan umah aku.nk gak aku tgk keadaan excited org nk claim rebate tu.tp dh tutup dh pon..hehe.aku malas nk amik lagi...tunggu la reda2 skit sok.

Dokek yer gan umah aku haa..

pastu aku terus la p saloon kegemaran aku...nk p wat treatment.aku mmg spesis asal kepala tensen ke,hangin semacam ker,mmg aku p saloon.soh amoi tu tonyoh2 pale aku ni bg lega skit..
skalik sampai..adeh,giler la ramai.slalu idok ler ramai camnie.kompem kene tunggu berjaman neh.

rupenya sedara mara tokey saloon tu daa..hampeh.perlu ke korang nk wat rambut time2 camnih?patut2 bg ar customer dulu..sgt tertekan okeh.mencik!aku rasa depaorg ada makan besar la aritu..nk p makan oink3 kot.sbb yer2 benau duk setting rambut.

aku lepak jerla nunggu sambil layan tv.


tgk!tgk!ramai x?mencik giler laaaa..berambos bole??huhu


Ni sedara mara dia sume neh..
aku pon cam takdak mood jer..banyak benda menyakitkan ati aku terjadik.so aku SMS As cakap dia aku gerak lambat,so x payah la tgk wayang...aku nk p salun wat treatment rambut lg bagus. tiba2 aku rasa ni bkn saloon kegemaran aku lagik..huhuhu.papehal pon aku bersabo jerla.
lagipon nk berkejor ke shah alam awal2 watpe..biebo pon bz lagi.asik laaa bz!

muncung aku yang dh berdiameter 14 inci..huhu.rasa nk staner je pale amoi ni.tp dia baik gan aku slama ni..sian la plak kan..hik3.jari dia banyak berjasa mengeruk pale aku neh.toche.toche.

dah setel sume..ada la lam 2 jam aku kt situ.sesangat la membuang masa..


eksen rambut baru.yer..yer.memang anggun..aku tau..aku tau..ini poyo!
baik aku puji diri sendiri..sape lagik nk puji kan..biebo manjang nyer ngompelin,puji takdak.kijam nyer boipren.cheh!hehe

aku lapo giler.dr pagi x makan.udah katanya aku ni ratu melantak,mau la gigil2 badan menahan lapo.dah kol 7 lak tuh..dah cam pose lak dah..mmg aku x makan pape pon.minom pon xdak.
so aku lapa x hengat!
nak makan kt shah alam sangat la jauh lagik..so kau singgah mcD drive thru kt area umah aku..





lalala..i'm lovin it!aku order mc Chicken set large..LARGE okeh!lapa neh..





pastu aku gerak la ke shah alam..oooh..lapa..lapa..so aku mencekik la sambil bawak kete..
slalu org kata dont drink and drive kan??x kata pon dont eat and drive!ekeke.tp aku makan fries jer le...xkan nk hadap burger lak.melampau ko ni!


sblm tu aku p singgah shell tuang minyak 50hengget...banyak tol la persinggahan.huhu
see..aku buh 50,sini jer perginya..tu pon sbb ada 2 calit lagik before aku isi.kijam.


otw p shah alam tu kan..ada insiden yg menyepoilkan lagi ari aku.ada satu lori tilam Goodnite..cam gampang bawak lori..baik punye dia cucuk lakang kuda putih aku.udah aku dok lane tgh,kalo ko nk potong,ko p la lane kanan.bangang!siap bg lampu tinggi kt haku.ko pehal?customer ko dh nak mampos sgt ke nk tido atas tilam tuh???hambik ko,aku snap gambo lori kuang ajo itu.bkn kuda putih aku je kene..sume kete dia cucuk.ishk3.bodo.



Sampai shah alam terus g ali corner...



time ni baru la aku hadap mc chicken..nyum2..kenyang!




dak ni wat saya sentap yer..huk.huk.sobs.




ini as gan fie..slalu aku lepak umah as nie la..
Gambo saje je wat gelap..baru la misteri! (penafian ttg henpon burok aku.hiks)

ni lak adik biebo..aku panggil adik jer..sebelah dia tu korg pasan x sape?
tu la daneal..salah sorg geng Infinatez yg masok Gangstarz dlu..skang dia ngah sebok pomot single terbaru group diorg..aku dh dengor lagu2 dia..layan seyh!sila la beli ek.


Ni dia nyer cover Single album..lawo..siyes!
RM12.90 sajo..(Aku dh pomot ko bob..sila bagik komisen!!!)

pastu dah lama lepak,dak2 Keicar Team roger soh p dataran..so kitorg p la lepak2.
dataran shah alam kalo memalam minggu mmg happening..ada byk kete cun2 and awek cun..cuma balak ensem jer x kelihatan..dah pupus ke hape?ekekeke

aku x snap gambo..maleh sbb kitorg kaum ibu lepak lam kete sambil ngumpat2..layan baby lagik bagus.

pastu lepak kt kedai makan kat 13..asik la lepak jer kejenya..
lam kol 12 biebo dh kene punch card..kalo x dia akan menerima khutbah pagi sok dr mama dia.hihi.padan muke kamu. *kiss*

biebo anto aku kt ali corner sebab aku parked kuda putihku kt situ..
ermm..satu lg insiden x best berlaku malam tu..errrhhhhh!!aku sgt2 terluka okeh!skang ati i ni dah cam tisu la..emosi sungguh la terganggu..x soookaaaaa!

so aku drive blek umah as gan ati gundah gulana..x tahan rasanyaaaa..adudududu..
so aku pulled over kete kt bus stop tepi jalan..sedeynya ati ini....dok lepak jap bg ati tenang skit and ayor mata kering.. (i pon reti nangis yea..huhu)

slalu kalo sedey aku kene p tempat2 yg nyaman gitu..tp nk p tasik aku takot sbb dh malam..
so bus stop pon bole la..huhuhu..mencik la...tanak pikir!!Titik.