Thursday, June 12, 2008

Fiza's wedding-Aku bile lagik????

Last month aku ada p ampang..opismate aku si fiza kawen..so gan rajinnya aku menghadirkan diri..yerla,kata kawan rapat kan.harus la ko buktikan gan jayanya!gitu....hehe

berjanjian la gan si amy gan kak menie.katanya kol 12.30 depaorg gerak dr opis..even sabtu,mereka2 ni sangat2 rajin dtg opis yer.tp cuma aku tau sejauh mana kerajinan depa org tuh..wakaka.sbb aku pon sama...ngeee~!

lam kol 12.30 semangat2 aku turun dr umah..janji nk jumpe kt depan ampang point..skali,depaorg ni janji org2 bertanda atas dahi rupanya..chit!dekat sejam stgh aku melepak lam kete tunggu diorg..sib baik ada goku menemani...

masa ngah lepak sesorg tu la aku terpasan sorg mamat ensem..siyes ensem!
mmg org lalu lalang situ toleh 2-3 kali la..aku bkn la jenis senang2 nk puji laki ensem tau..tp kali ni mmg aku puji la..tp idok la sangkut kt ati..xkan okeh!lagipon aku bkn la lawo..stakat jelita jer.wakaka.matik la ko!tp yg x beshnya..mamat tu bermesraan gan sorg lagi mamat yg jalan gan dia tuh.manja2 lagi..ayark!!gay rupanya...sangat la rugi..dudududu~!
*biebo x perlu jeles sbb aku dh citer awai2 kt dia..hahaha*





posing gedik sambil lam ati aku dan amy berkata
"bila la turn aku..hik3..adakah??"


yer..yer..kami sangat ayu ari tu..thi.hi.hi



sesi bagi adiah...adiah aku dh susun kt lain..giler gempak aku bg adiah kt dia..
malu i nk sebut u..hak3..

Klik la gambo kalo nk enlarge n nak zoom wajah ayu aku tuh!ahaks