Thursday, June 5, 2008

Music = Me

Pagi ni aku terlambat..oh silap,mmg ari2 saya lmbat sampai opish yer..huhuhu~!besela..aku ni kalo nk bangun pagi mmg sgt liat..nk menung sana sini lagi, amik masa yer u.. so i'm rili sori bos..Ahaks.


arini i berbaju merah..korg x pelik ker npe di tgh2 kemamaian pagi aku still tersenyum chantek gitu?(Bluekk!)Sbbnya..dunia aku sgt ceria okeh. Aku sukakan music..so bile mamai2 tu aku layan music,rasa nyaman jerk..oh indahnya pagi!poyo la ko cik!!Ni aku nk tunjuk beberapa menatang yg ujud lam kuda putih aku..*kembang idong eksyen*

Haaa..ni cd2 yg aku dengor. Most of them lagu2 Rnb,Hip Hop n pop gitu la..aku x milih genre apa sgt.kot sedap kt tinga aku mmg aku layan la..cuma aku kureng lagu2 rock kapak..kalo slow rock leh masok lg la...n cd2 ni pon byk yg diburnkan dek biebo..aku jz request lagu jer gan dia..betapa lanun cetak rompak laki i kan?huishkk..jgn lari!tangkap dia!



Ni plak cd case aku..cd byk, so yg jrg2 aku dengo aku sumbat la lam nie..yer benar.ianya berkaler pink.kerana kuda putih saya bertemakan pink yer encik..very the girly eh?yeah i know..i know..tq



ni latest one kuda putih aku dpt..since biebo dh upgrade player dia, dia kasik la aku modulator ni..aku sgt2 suka yer..sbb byk lagu leh aku buh lam ni..so kje aku kt opish makin bertambah gan kje2 mendonlod lagu..wakakaka!


Haa..tu la serba sdikit yg aku leh eksen..xkan nk tjuk music lam henpon aku lak kan..very over gayanya deh!hiks.yg pasti..lam tren pon tinga aku pekak gan lagu2 lam henpon aku..katanya idop ini x indah tanpa music..yolah tu... *angguk2 kepale*