Thursday, June 5, 2008

I got Kekasih Gelap..

Pas tgk berita, aku mandi n mkn nasik tapau.(aku jrg msk yer..sbb aku simpan skill tu utk laki aku.wawawa.alasan!) then aku bertapa la atas sofa..Indahnya donia!!Lalalala~!

Pastu aku buat la keje paling best..nk tau apa??







Opss...korg tau menatang apa aku pegang nih???



Yer betol..inilah komik kesukaan aku..skang ni aku repeat baca balik..dulu2 byk edition aku terlepas.Since biebo kumpul blek, aku hangkut la bwk blek umah aku..Usung kulu kilir tau komik nie..best giler.Mlm td aku abihkan smpi no 34.Tu jer aku pinjam.The rest kt umah Biebo n ada lam 8 bijik lg kt kodai komik kt pyramid tuh.Yerla..Komik ni smpai no 43. Nk beli skali harung kopak ar kan biebo kan?Hiks





Haa..see..korg npk x hero2 aku tu..ada goku,gohan,pikor,bezita,kurin..uishkk..ensem2 gitu.

kdg2 dok ralit baca komik, aku x pasan hero dpn mata aku..smpai kecik2 atinya sbb aku x layan dia..dh tu,goku lg ensem dr ko bo..hahaha..ampun..ampun.. *kish*



Haa...time ni depa org ngah gado gan menatang jahat nyampah bodoh tu..CELL nama dia..

giler jahat ko..kalo ujud bebetol, mmg sgt ngeri yer kwn2..hik3..



Oh..saya sgt suke ini komik..i wish i ada power cam goku tuh..idok la biebo brani carik pasal gan aku..aku kame hame ha kang!wakakaka