Thursday, June 5, 2008

Sarang Aku..

i jz got diz from my bos..dia baru balik dr cairo egypt..x salah aku kt sni pon ada jual selendang cmni kan?huhu..org dh bg hambik ajo.jgn byk bunyik!byk kaler td..tp aku rembat kaler itam+ijo ni...kira ok la ek..yg lain kaler aku x minat..








Arini pepagi aku dh amik heavy bkpes..mkn nasik lomak dibeli dek datin Nora (bkn namo sobonar..namo sobonar Kak Nora yo.huhu) So tgari ni pakat2 mkn lite2 jerk..so kitorg turun bawah n tapau jajan mkn lam "bilik Semangat"..auw.nama cam lam citer dragon ball lak.hik3.Bilik semangat tu port rahsia..tempat sesi ngumpat+ngutuk = tambah dosa.so cuma org tertentu yg ada password je leh masok.huh.Ko pikir citer james bond kew? *muka kerek*











ni lah makanan yg jadik kerakusan tekak aku td..kek pandan+cekelat gan mamee..fuh,layan sambil golek2 lam bilik semangat..kalo ari2 mkn neh mesti aku kerempeng ek..eee





hah..korg nk tau x sejarah bunga atas meja aku nih?xnak tau pon aku citer gak la..dulik hape!kui3.bunga ni kan, diberi dek sorg mamat tu..dia 1 dept gan aku.then dia resigned.bunga ni atas meja dia,so dia kasik la aku wat kenangan kan.xkan aku nk say no.kang dia terasa lak kang.kira2 dh lama giler la bunga ni ats meja aku..cuma baru ni aku tau yg bunga ni diberi dek sorg girl opis aku utk dia.what???camne sanggup dia pass kt aku lak.yg xbleh blah tu, girl tu slalu masok dept aku.dh tentu2 port aku ni depan pintu..kompem la dia nampak!oh tidak..saya tidak bersalah!aku pon baru jer tau sbb aku ternampak nama girl tu bwh pasu nie..aduu..sadis!








ini adalah pc aku..gan pc ni la aku bz giler dgn mespes,frenster,chatting dan latest keje aku,blogging.wakaka.matik la kalo bos tau!apa dulik..awai bulan i free yer..closing cuma ujung bulan,so xkan nk tido bwh meja lak kan.*buat muka x bersalah*
tp aku jeles la..dak2 tempat aku ni tuko pc baru..giler ko monitor bapak besau..17". alangkan aku 15" jerk..sgt x adil la cik bos..ni saya xmo kje rajin2 neh.. *alasan lagik*





Ni tempat aku sumbat sgala mcm pen,pembaris kertas bagai..ofkos la kene tepek muka aku..baru la berseri tempat neh..wahh3..jgn cemburu ya!






CPU aku lak aku dok deco gan souvenir org kasik aku..mana2 kekawan aku blek travel,depa derma la kt aku kan.aku kan ske benda2 free..ngeh3.aku ada ternak dinosor gak atas tu.kan dedulu kalo ko beli mamee dpt benda2 kene cantum tuh.haa,jadik la dinosor..dkt 2 tahun aku ternak tau..aku kan penyayang!heks





oh...chenta2 atiku udah mesti ada ya!gambo biebo enggak ada..aku x ske tayang boipren okeh. (ayat kaberline ker tuh?wakaka) saham..saham beb!





ni lak cabinet aku...ada la note2 book yg dh lama x bukak.kata dh terer kje kan,watpe nk refer2 kt note book lagik.hak3.tu nampak x datin nora enterprem kt lakang tuh..tu dia ngah berkicau ajak lunch la td..





haa..ni lak benda2 alah yg menginap kt side table aku..botol ayor,losyen gan vitamin C.yolah..dok lam ekon kan..ko hengat x kering ke kulit ko?vitamin c tu mmg saje aku bwk dtg opis.kalo dok kt umah mmg aku asik lupe nk telan..kt opis kang,agk2 rasa lapo n xde benda nk lahap, aku telan la sbijik..hiks.menjadik ok,dh nk abih sbotol aku mkn.








ni lak aku punyer bakul sampah yg slalu mlimpah2 gan sampah.huhu.sampai akak cleaner tu pandang slek kt aku..yolah,sehari 2-3 kali dia repeat kt tempat aku..lak tu mcm2 khazanah lam tuh aku campak..kuang3..saya kurang kerja ye kak!





aku x mampu nk snap gambo aku kt sni..sebab department aku ni sangatttttt ramai org..i malu yer..kang diorg kata aku ni sengal lak tgh2 keje amik gambo (Oh,kerja sgt la aku nih!)