Tuesday, June 10, 2008

Complicated Situation!

ok2..apa pendapat korg pasal situasi nie..ni pasal problem kawan aku ok..NOT ME!

camni...si A ni berchenta bagai nk rak la gan mamat si B nie..kira syg giler2 babi la..babi pon x sayang dia camtuh!ekekeke!ops..siyes..siyes..

pastu si A ni dunia dia cuma kt tempat keje gan kt umah jerla..dh jarang mlepak gan kekawan sbb punyerla jaga ati si B nie tahap gaban punye.Si A gan Si B ni datingnya cuma sminggu skali or sminggu dokali jer...lg 5 ari tu,she all alone..sungguh kesian kan..so bile dah berjauh gan bf terchenta,ofkos la dia nk bf dia bg perhatian kt dia kan..so dia slalu kompelin kt si B soh si B ni spend masa skit utk msg2 dia..sbb si B ni asik la bz gan aktiviti bersama rakan2..si A jadik cam terabai gitu kan..kira ketandusan kasih sayang la..uhuk.sian giler minah nie..

tp si B ni bg alasan yg cukup slamat..katanya dia slalu terlupe nk msg si A nie..boleh ke ko kata ko lupe??si A ni sangat2 makan ati yer..sian dia masa dia stori kt aku aitu..ishk3.
then si B pernah bg statement yg mmg sentap giler la kt si A..katanya si A kena cari jalan utk happykan diri sendiri,jangan harapkan dia sorg ajer..what???bg korg apa maksud statement tu?

is it menandakan si A dapat green light utk bergumbira kt luar sanun without pikir si B punye feeling??cam tu ker?kalo aku,mmg itu la yg aku pikir..tp aku x brani la nk bg pape advice kt dia..
sbb aku pon x paham statement tu..bkn tugas seorg bf ke gumbirakan awek dia??

tp kalo dh dapat green light gitu,mmg laju ler langkah kan..hihihi..tu la,cakap xnak pikir memasak..sok2 mula la ungkit blakang...dish!dish!