Wednesday, June 18, 2008

Training + Melantak = My Day

Pagi nie 6.15 aku dh bangun..rasa best giler sebab aku dapat tido yg cukup..
senyum jer bangun pagi tadik (jangan cayo la statement neh!huhu)


I'm in pink today..sgt la manja nampaknya kan???wek!!

aku sempat grab kek coklat+pandan kt kedai uncle bawah tu..and ada 1 kotak air milo free aku dapat masa kt KL sentral smlm..x sempat nk minom.so leh la wt bekpes pagi ni kan..
sbb nk tunggu minom pagi kol 10.30..harus la perut aku berdangdut dulu..
x baik tau dera perot anda..banyak berjasa tuh.hiks
aku makan time kelas dh start..xpe.cikgu sporting..jangan ko bawak nasik
lemak sambal sotong makan lam kelas udah..tu over namanya okeh!
Start Monday aritu,training aku dah tuko ke bilik lain..kali ni yg attend campur gan staff Singapore and Australia...

kelas kali ni memula senang..lelama cam pecah pale gak la.
siap hentak2 meja,baling kosi,gigit mouse bagai *citer rekaan semata2*.
Bab makan jer,mmg aku la paling laju..Amy pon sama..asik la sound trainer soh benti membebel..yerla..kene jaga keishatan perot apa..huhuhu.kang takdak tenaga camne nk belajo kan?kan?Alasan ko jerla tuh!padahal mmg dah burok lantak!ekekeke

ko tgk la..Amy duk jauh depan nun...dh jeling2 bg signal ajak aku p makan.hik3.
sbb duk jauh,slalunya aku miskol dia n bg isyarat ajak cabut..kalo lambat,mmg ko makan kerak lauk jerla iyer..kui3.ko nak?aku tanak!selera aku besor weh...so bile dah dapat green light dr trainer..kitorg pon cepat2 la kuo.



p naik atas untuk sesi mencekik.Pagi ni bekpes ada roti bakar + scramble egg + kacang panggang.
Yummie!cuma scramble egg aku x gemor ler..x sedap dia wat.hanyir.wek!!




tgk la aksi depaorg ni makan..ada rasa lapa tetiba x?hak3


then sambong la sesi belajor yg x sudah2 nie...aku x rasa mengantok sgt arini..bese jer.
dah banyak tido kata ko kan..cuma apa yg diajor arini x masok sgt lam palotak aku.kalo exercise tu mmg aku berjaya buat dgn jayanya la..ada certain2 topic x ado kene mengena gan keje aku..so wat bodo jerla..x payah nk pay attention sgt..hak3.

Cikgu dok bebel kat depan,aku kat lakang ni dok conteng2 buku nota..x tau apa aku conteng..last2 jadik benda bawah neh..oh..knape lak aku tulih nama dia..indu ke hape?
ontah ler..banyak sgt benda x kena antara aku gan dia skang.Gosh!should not blog the details about it kan.Sometimes ada benda aku kene marked as "Privacy" yer dok?walaupon aku rasa nak sangat2 citer kt org..utk meringankan beban palotak aku nie..huhu.tp xpela.banyak ati aku nk jaga..ati sendiri xpayah la pikir..auwww.emosi!hiks





conteng2 pon nampak lawo gak ek..ishk3...anak sape la kretip sgt neh!





Lunch td makan western lagik..ada salad gan thousand island sauce..uuuu..i like!pastu ada beef steak + chikcken BBQ + Ikan bakar...besh.banyak aku makan.desert lak ada tembikai gan apple strudel.sgt la lazat..aku x makan reramai kt situ..aku makan kt Bilik Semangat..hihi.sgt best makan sambil golek2 + ngumpat2.. (x senonoh ini anak dara kan!)






nyum..nyum...sodap!mai sepinggan!hiks



dessert wajib ado yer...baru la pemakanan sehat namanya.



sambung balik kelas...aku lepak2 layan tenet jer..trainer duk tolong mereka2 yg tak setel2 lagik wat exercise..aku ilek jerla..katanya diri ko tu terer kan.hahaha.matik la eksen x hengat!
aku draft2 la entry aku nk post..nti tinggal upload gambo jerla kan..
ujan tengah lebat giler kt luor..aku rasa adalah banjir japgi nie.kalo banjir mmg bertahun la aku sampai umah...huhu.mencik la..sila baiki sistem pemparitan bole?ujan x sampai stgh jam dah banjir..ape daaa.
Kak Raisah cuit aku ajak kua p kedai bawah..aku pon on aje la…




i bought this asam..aku kan takleh dipisahkan gan makanan..kui3.
wat ubat mantok laaaaaa...





ni ada sesi kuiz gan trainer.dok bg soklan..hehehe.kelako.memasing sebok nk jawab sbb nk dapat star kan..aku dediam jer kat lakang..maleh nk tunjuk kepakaran aku.uhuk.bohongnyerr..
cepatlah cik trainer..we need a tea break!!!mencekik!mencekik!





Final Session..aku lupe nk snap gambo minom petang tadi.
i had tauhu sumbat gan bubur cacar (betol ke eja neh?cam nama penyakit jerk!)
bole tahan la..sbb aku dh kenyang sgt..cam x bernafsu nk makan..
(oh.sejak bile la!)


aku cam nk kuor mayap malam nie..tp x tau nk ke mana.kekawan lepak pon dh lama
aku x hello2.lupe daratan btol la.hiks.
busan la dok umah jer..skali skala nk gak aku tgk suasana malam kt KL kan.dah lama aku x buat aktiviti tu.dulu sgt la rajin aku mlepak memalam..padahal x dak kete tu.skang dh de kete,nape semangat nk melepak tu dh xde???aiyaaa..aku pon xde jawapan utk soklan tu.tp insya allah..aku akan carik blek kekawan aku itu..mohon maaf dgn ucapan marilah melepak bersamo2 lagik.ngeh3.

Biebo call..katanya nk p main futsal kt USJ..
pi la Biebo...i x kesah pon..