Monday, December 1, 2008

Kuda Putihku Bergaya

malam smlm bertempat di Upin,
telah berlaku proses penyembelihan kuda putihku.
bkn utk kasik dia matik..
tp utk kasik dia bertambah anggun cam tuannya.
wahh..nyempat nk kasik statement palsu itew.

ekceli aku beli sport rim abg remy.
baru sminggu dia pakai..
then dia nk jual kete dia.
so part2 kete tu sape nk bole la beli.

biebo sgt berjaya meracuni aku..
suh aku tuko rim..
yerla,aku kan pakai cap je slama ni.
sangat tak bergaya org tgk.
ada aku kesah??janji aku byk duit lam account!
wawawawa~!

aku bkn tak minat nk mekap2 kete.
aku minat sgt..cuma paham2 la..
aksesori kete ribu riban..
aku lebih cenderung soping beli baju..muhahaha~!

tp sbb abah pon adviced soh tuko rim.
asal balik kampung mcm2 dia bg idea kat aku.
tp tanak plak bagi duit skalik!thi.hi.hi

maka aku decided amik la rim abg remy tu.
dia tolak kat aku seriban..
siap tayar baru sume..kira worth it la.

maka..budak2 kelab aku sangat efisyen.
sepantas kilat mereka membaraikan kete abg remy.


proses pemindahan kaki kuda sedang dijalankan.giler laju budak2 ni buat keje.dah bese curik sport rim org ke hape??dusyumm.tendangan maut tepat ke rusuk kiri aku!


zup zap!zup zap!siap!wah..terer betol.aku tuko tayar spare pon tak reti.benar.cam bodoh kan.tp salahkan cikgu skolah mandu aku.selamba je dia pegi skip kelas bukak2 tayar tuh.kan aku dah bengong tak reti! ;p
.
dah setel,sume duk puji2 cakap cantik la..
cam kete drift la..cheh.nk beli jiwa aku la tu.
tp mmg aku rasa cantikkkk sgt kuda putihku.
rasa nk peluk2 bwk tido.
ok over.
.
pastu test drive la.tgk kot2 alignment lari ke hape.
aku rasa ok jerk.tp still cam takot2.
time nk balik..abih sume org aku tanya.
.
"btol ke ok ni??"
"ada possibility tayar tercabot tak??"
"bole ke bawak laju2?"
"kemas ke korg pasang nat tu??"
.
aku terlalu risauuuuu!
yerla,kalo pasang kat bengkel,cam konpiden la jgk.
tp kalo nk kena,kena jugak.
human mistake kan.
.
aku ni kan daya imaginasi tinggi.
asik terbayang2..tetiba tayar tercabot.
terbayang tgh2 syok aku tekan,tetiba..
"cam kenal je tayar bergolek tuh"
oh tidakk!!!scaryy nk mampos!
.
tp aku cuba mempositifkan diri aku.
kira tawakal jerla nk balik damansara malam tu.
apakah sesuatu akan berlaku???
yes.ada sesuatu berlaku.
later aku citer.
kasik saspen skit.mukakakakak~!