Thursday, December 11, 2008

Secret Santa Day

kompeni aku ni suke sgt buat agenda2 gedik.
hahaha.selamba ku gedikkan mereka.

takla..maksud aku,mcm2 la benda remeh diorg arrange.
ni maybe keje department yg x byk keje la kan.
tu pasal ada masa nk arrange benda2 alah camnih.

baru2 ni diorg ada wat cabut undi..
kira nama yg ko dapat tu,ko kena kasik adiah.
syarat dia,gift tu kena 15bucks above.
haih..bole plak letak marking price kan.
patot2 soka ati aku la nk bagi adiah harga bape..
asalkan ikhlas dihati yer x?
huahua.dasar kedekots.


si Cat ni la dok kulu kilir bawak balang isi nama tu.kira nasib la ko dapat nama sape kan.ni nama utk Oiltools-Finance Dept sajork.department lain idok la campo dgn kitorg.



sampai la turn aku cabut nama.yes.kasik goncang2 skit.mana tau dapat nama mamat encem ke kan.PANGGG satu kali!bole 1st round aku cabut tu,aku dapat nama aku sendirik.apakah???gila ka nk kasik adiah kt diri sendirik??
.


2nd round cabut..aku dapat nama Hadi Nadly Abdul Samat.perghh..nama cam kacak nk mampos je ko ni.persoalannya..kacakkah??hahaha.ekceli aku kenal mamat ni.dia dok seblah aku jek.slalu jek aku gadoh2 gan dia ni.so annoying.wakakaka~!but he's ok la..baik2 la jgk.kalo x baik,mmg aku sepak je lelaju.ceywahh~!

inilah budaknya yg kadang2 bajet hero remaja.puiii~!
wahaha.matik la selamba kutok2 ko.nasib ler kan.
urm..so ni aku tgh pening...apa aku nk kasik dia???
.
plis.plis..aku perlukan cadangan..sila kasik tau aku kalo ko ada cadangan best2.sape kasik Cadangan Ditutup, mmg aku kasik hentakan maut kat dagu ko.nak?nak?
.
.
petikan conversation aku dgn Hadi.
aku : weh,aku nk beli apa kat ko nie..
him : alaa..beli jela pape pon.
aku : aku beli ko beros gigi la ek (pasal dia pakai braces.haha)
him : ada plak beros gigi..x best.
aku : alaa..aku beli beros jamban,tp ko wat gosok gigi.
(muhaha..giler keji imaginasi aku)
him : hotak ko.ko belikan aku underwear Renoma sudah..
aku : erkkk!!3 helai seploh hengget dapat??
him : *&^*(&(*_(&%%$5 (mencarut okkk..wakakaka~!)
.
.
mengong.ada plak beli sepender.
gilo.dah la nk kena bukak adiah tu dpn2 org.
kang ada org ingat aku ni Giler S**s. Mampos!
.
nama aku dicabut oleh sorg Manager tuh..
aku dh pesan kt dia,gift aku kena 150 above.
miahahaha~!giler kuasa!
.
dah..dah.
nti tolong advice apa aku nk kasik Mamat Sepender tuh.
15 hengget ke bawah ok.aku adalah kedekot!
.
.