Wednesday, December 17, 2008

Secret Santa-wHat i gOt huh?

td telah berlangsungnya acara pembahagian adiah.
kan ada secret santa day..
aku cam excited kan..
nk tgk apa adiah org dapat..
paling penting,apa aku dapat??


ini sume adiah yg dh dikumpul2..cam kelako sebab kebanyakkan org tak tau sape bg kat diorg.cam aku,aku tau pasal org tu satu department gan aku.so kalo dia kasik x best,senang aku kasik serangan laser kat dia.wawawa.demand lebih.sepak je aku!


ok,mari kita kasik adiah.panggil nama sorg2,then kena bukak adiah kat situ jugak.seronok je aku tgk.tp sume adiah tak la grand2 sangat pon.sbb budget RM 15-20 je.kalo dia kata RM100 above baru la terbeliak mata aku ni.tp aku nk terima adiah je..belikan aku tanak.bole?bole?haha.kejis.


si hadi ni dah dapat adiah aku.td dh bukak dia kutuk2 adiah aku kasik dia.lantas aku kasik extra adiah iaitu satu libasan maut di rusuk kirinya.haha.saje je aku kasik drama skit.

uii..berdebor2 nk tunggu adiah...sape la dapat ferarri gamaknya.
mampui la.sape nk kasik ko!


akhirnya namaku dipanggil.soka.soka.walopon kecik dan murah,aku tataaapp soka.bkn slalu dapat adiah kan.


jenguk skit..oh..ada kepala bear!pakai topi krismas lak tuh.so kiut.



inilah aku dapat..famous amos biscuit.nasib baik la aku kaki melantak biskut ni.so aku adalah sangat gumbira..muhahaha.
.
thanks to Mr.Ken for the gift!lenkali kasik la yg besor skit.


cik amy always lucky.aitu dapat henpon..ni dapat kettle plak.tp aku tau je..kettle jenama tu harga dia 19.90 kat tesco.hahaha.kan?so sila rerajin masak air ok.
.
ok la.aku nk pulang.nk g karok!hoyeayyyy!
.
update later ya peeps!muackks~!