Thursday, March 19, 2009

akU bkN la MInaH buNga,tP PakwE kaSik aKU SuKe JE.

last tuesday masa aku cuti sendiri MC,
biebo kasik aku roses.oh sukerrr..
dh lama dia x kasik aku bunga.

dia kasik ni pon sbb akak dia gi Cameron.
dia kirim la suruh beli utk aku..

tp sbb dh dua ari bunga tu direndam lam baldi,
bila dia kasik aku,tengkuk bunga tu cam dh bengkok2.
hehe.so punny.

ni masa aku amik kat umah dia.siap pinjam pasu cantik mama dia.tu pon memula cam keji je dialog beliau.

.
him : ni pasu mama,nanti pulangkan balik eh.
Aku : okeh.tau.tau.
Him : memula bo ingat nk kasik dgn baldi2 je,pastu mama isikan dalam pasu nie.

what??kasik bunga kt aku dalam baldi??
T_T <--duduk berteleku sambil menanges hiba.

tu cukup nasib baik aku amik kat umah dia.
kalo dia kasik aku dikhalayak ramai,
dan dalam baldi,tak kelakokah??
kelakar okk. :P

tp aku terima jerla..sbb ko pakwe aku kan.
bagi bunga taik ayam pon aku kata..

"wangi la bo..." <--tipooooo.


tp aku appreciate je apa dia bagi.thanks bo.me lap u.dan skang umah aku berbau harum dgn kesegaran roses itu..


mesti lipas2 kat umah aku gembira dgn aroma romantic ini.