Thursday, March 19, 2009

maNusiA boDO yg Nk BeRLaGak PaNdai tp keLihatan BanGanG

aku tak tau nk citer sini ke tak..
tp kalo tak citer,cam tak puas ati plak.
rasa membuak2 plak sakit ati ni..huuuuu.

Aku sebenarnya tgh berbulu dgn sorg manusia ni.
rasanya kalo aku nampak dia lagi,
Mmg aku sepak2 idong dia sampai kemek.

Aku sebenarnya nyampah org sebok hal2 aku
plak tu tak tau ujung pangkal.
Pastu selamba je nk judged aku cam dia tu bagos sangat.
Helooo..awek ko pon tak tahan dgn ko,
pehal ko nk advice aku plak??

Aku ni bkn la takleh dengar org nasihat aku..
Aku boleh dan aku terima..
Cuma kena la dgn tempatnya..
Kalo ko main tembak je aku,mmg harus la aku sakit ati.

Sebenarnya gini,smlm aku gi lepak mamak mkn megi goreng.
Bole plak aku terjumpa member ex aku tgh lepak dgn awek baru dia.
Aku memula cam buat2 tak nampak la kan.
Sbb aku dh tau dia ni spesis suke nk kaunseling org.

Kalo benda ko cakap tu berpekdah takpe gak.
Ni mcm bodo je gayanya.tak tau ujung pangkal.

Takleh lari sbb dia dh nampak aku masa dia nk bayar kt kaunter.
Dia dtg singgah duduk kat table aku.

Him : weh lama tak nampak..kat sini ko.dok sini ker?
Aku : *angguk2 je..tak koser nk melayan*
Him : aku dr umah akak aku ni.dia duk kat apartment ****** tu ha.
Aku : Oh ok. <-- senyum2 kat awek dia.kang kata aku sombong plak.

Him : ko ada jumpe A*** (nama ex aku) tak??
Aku : pehal aku nk jumpe dia plak..takde kene mengena.
Him : Ishk ko ni cik,tak baik ko ego2..kan dia kata dia dh nyesal.tak baik ko buat dia gitu..bla..bla..bla..mana ada org tak buat silap..bla lagi.bla.bla.bla.

Eiiiiiii..ko ni mmg bodo bangang piang!!
Suke ati aku la nk ego ke hape.
Dah kawan ko yg buat taik gan aku.
Dia dh beromen dgn bohsia..
so ko expect aku baik la nk terima dia balik???

Aku sakit ati..kekadang aku x paham..
Certain lelaki cam ingat benda tu kecik je..
So dia ingat aku leh senang2 nk maafkan pastu lupe.
Bodo cam hape tah mangkuk sekor ni.

Aku mmg dh tarik muke kaw2 time nie.
Rasa nk je aku baling pinggan meggi tu kat muke dia.

Aku : eh,yg ko sebok ni pehal.dah bape tahun benda tu lepas ok.yg ko nk kepoh pehal?ko ingat skang ni aku tak hepi ke?ko ingat aku takde life ke kalo dia takde??

Hamikkkkk ko.muka dia dh kelat2 kena sound depan makwe dia.
Pedulik hape kalo aku nampak kuang hajor pon.
Dah lama aku nyampah gan mamat poyo sekor ni.
Dulu masa aku baru2 clash,dia la acah2 kaunselor terbaik konon.

Him : ishk,jgn la mara acik..aku cakap je utk kebaikan ko.
Aku : Kebaikan hotak ko.aku lagi happy takde dia la.

Aku capai wallet,terus gi kaunter bayar.
Mmg aku tak toleh2 dh tgk dia..
Mampos ko la weiii…cakap mcm org giler!

Aku dh lama lupakan benda2 yg berlaku dgn ex aku.
So skang mmg tak jadik issue..yg ko nk korek2 balik pehal.
Ntah2 ex aku pon dh ada awek baru..who cares kan.
Cuma aku sakit ati gan mangkuk tu..
slalu nk tunjuk diri dia cam bagos2 nasihat org.

dan aku rasa dia cakap camtu saje nk eksen dpn awek dia.
biar awek dia tgk betapa dia pandai nasihat org.
muntah aku..muntah bertalu2.

diri sendiri tak tentu arah,ada ati nk skolahkan aku.
Cam mongok.