Wednesday, March 11, 2009

hePi bUffDaY me AmoR..

10 March 2009.
aku apply annual Leave.
saje je malas nk keje.bole gitu?

takdela..ekeceli ari ni besday biebo.
tp takde celeb2 pon..surprise2 cam last year pon takdak.
this year, idop umpama roda.
ceyy..ceyy..langsung takde kene mengena peribahasa.

dalam kol 1.30 camtu jumpe biebo kat Qaseh.
dia suruh aku escort dia gi Sungai Buloh.
Nak anta kete Wan kt bengkel sana..
so balik nanti dia naik gan aku la.

sbb besday boy kan..ikotkan saje kehendaknya.
panas pon panas la...jauh pon jauh la..
begitu..sila hargai ari penuh bermakna kekasih ko yer.


ngekor je la bontot kete yg dia bawak tu.agak kejauhan gak la tempatnya.udah le panas..sabo.sabo.jgn kompelin ari ni..




dah setel anta kete,patah balik gi SPS plak.sbb aku nk servis kete.minggu ni aku balik kuantan sbb nk attend Anik nyer kenduri.dah katanya aku ni kapit dia kan..kalo aku x balik kang,tak berseri plak pengantin tak kena kipas gan aku..nasib org tak kawen mmg camni,asik la jadi pengapit. :P
.
.
lama giler servis sbb aku wat wheel balancing skalik sbb kete aku gegor2 walopon jarum kelajuan baru cecah 80.tak mencabar langsung.pasni leh aku ajak org race gan aku..wahh.berlagak nk mampos.lumbe gan beskal kompem aku menang.nk kata apa kan.
.
setel servis kete,larik gi JUsco Bukit Raja plak..pe motip??

aku banj besday boy Johnny's la.biebo kan suke makan kat sini...dan saya juga suka.maka,kenyangkan dia,kenyangkan la diri sendiri sekalik.. :D








ni ko pon tau apa kan..dadah aku nih.




kitorg makan stimbot sajork..tetiba dua2 ekor cam mengidam nk makan ni.
dah makan2..merayap la ke sana sini dgn gumbira sekali..
.
ermm..cam boring kan celebrate camni..
takpela..last year dh kaw2 aku wat surprise..
ended up dgn benda tak best jadik..so kinda troma la kan.
dis year mood tu cam malas2 jerk..
.
cam teringat2 jerk..hmmmm.
.
ok lah.dah malas taip.
papai~!