Friday, March 13, 2009

KecOmeLan TeRlaMpau.MaLas Nk LaYaN

aitu shidah mesej aku..

"Leo dh beranak..meh la dtg tgk"

aku cam..ok.ada masa singgah la kan.
tp asik la bz berdating dan bercanda dgn pemancing,
takde masa nk singgah.

tp last week aku nyinggah gak la.
nak jugak aku tgk cucu baru si shidah tu.
masa dia bawak turun baby tu..
aku spt disampuk jin..meracau2.gilo budak neh.

"weii..comey giler..pesal la ko ni comey sgt??"

"ishk...comel nk mampos la..manja lak tu.."

"tgk..dia lentok2 kat aku..oh nk pengsan!"

yer.aku mmg over kalo terdedah dgn benda comel2.
apatah lagi kalo lelaki2 comel..

PANG!!adeh..



sangat comel dan gemok kan.punye susah aku nk amik angle gambo ni..sampai tertonggeng2 campo meniarap2 dan berkuak lentang seketika.debab giler weyh..x puas aku gomol2..



ni adik badik dia..tp sbb ko itam,aku cam malas nk layan sgt la kan.giler btol mandang rupa,tak sedor yg diri sendiri tu pon itam legam.. T_T



tahukah ko..
sape perserta kegemaran aku dalam american idol this year??
.
what???tomok???
ko ilang akal ke??? kalo Aweera tu takpe gaks.
.
.
Jawapannyaa!!


Adam Lambert!!!!tgk gambo ni je dh patblas kali aku pengsan.

smlm aku tgk dia nyanyi lagu Michael Jackson..giler cool!!

tak pepasal aku berjaya buat "moon walk" depan tv.