Friday, March 20, 2009

Ku SangKA INdaH hiNgGa ke PeTaNg

pagi smlm kemain aku bergumbira..
sbb jalan tak jammed dan terjamin kecepatan aku.
so aku assumed,time balik pon kurang la kete,
tp apakan daya..jammed terok oh!!

marilah kita beristighfar penuh kesabaran sblm mulut jahat mengeluarkan ayat2 maki hamun yg tak sedarkan diri.

ok.takdelah aku meroyan sangat pon.
sbb dh bese redah jammed2 bagai ni.
jadik,buat2 muka pasrah dan inesen. Free Smileys & Emoticons at Clip Art Of.com



lepas kuar tol,jalan teros congested.diriku sekadar tersenyum dalam keterpaksaan.yerla,nk marah2 sampai koyakkan baju lalu bertukor menjadik Hulk Hijo pon tak guna,takdenya jalan tu tetiba "PLING!" - kete berterabur ilang.



tp cam tak bermakna plak entry di publish tanpa ada ayat maki lite-lite gitu kan.. :P

tahukah anda apa benda aku paling nyampah kt jln raya?
aku palingggggg benciiiiii org potong2 Q.
tak kira la time nk masuk susur ke,nk bayor tol ke.
cukup meluat dan rasa nk kuar kete lalu menampor muke dia laju2.
.
kalo kt tol tu,mmg slalu sgt la aku nampak manusia camni.
memula dia Q kt sebelah lane aku..
tetiba dia noticed yg lane dia cam lembab2 je gerak.
maka dgn muke cam tenuk kurang air,dia pancung masok lane aku.
lak tu selamba teros pancung ke depan.
wahhhh..cantik perangai ko kan.
.
agak2 la..org lain pon penat,nk balik cpt jgk.
kalo aku,mmg aku takkan kasik can dia masok.
selagi leh cucuk kete depan,aku cucuk.
tanak kasik space dia mencelah..
pastu bole pandang2 aku nk wat muke marah.
.
dan selalunya aku dpt geng sepasukan
sbb sume org lane aku bekerjasama tak kasik dia mencelah.
bagos.semangat setiakawan itu penting!
sudahnya dia bengang2 kena hon dgn org belakang.
bertepuk tangan la kami dgn riang sambil menjelir2 lidah kpd beliau.
.
maka,silalah beratur mengikut giliran ye kawan2.
.
aku dh ada selit unsur makian lite-lite di sini,
jadi bole publish sekarang! :P