Wednesday, April 22, 2009

aNtU itU JU ON naMAnYA

20 menet yg lalu

biebo msg cakap lepak dgn ayam di Qaseh.

bzzzzz!bzzzzzzzzzz! <--bunyik fon aku vibrate.

tgk2 nama JU ON. --> nama ayam adalah Juan.aku tuko JUon.padan muke ko! :P

him : oit org giler. (mmg cantik bahasa dia pgil aku.*)
Aku : hah.pehal?
him : malam ni aku nk ajak dai(biebo) tgk wayang.

aku bengang jek.dr aitu dia bakar2 ckp nk ajak biebo tgk wayang.
mentang2 la aku kene kuarantin minggu nih.

aku : takde makna.kan aku cakap takleh!
him : pehal lak?
aku : dia kata nk tgk gan aku okkk!
him : loh,nanti ko gi la tgk lagi gan dia..

aku : tak boleeee laaa~!!

dah la aku tgh pening2,
tgk plak tax yg keji since smlm x balance2.
aku dh stress tahap hentak kepala kat meja,
dia leh nk bakar2 aku plak...huhuhu.kejis.

him : ah tak kira...
Aku : OK!sukahati ko!!

teros campak fon atas meja..tensi aku!

pastu JUON call lagik...malas nk pick up.
selang 10 saat,biebo call plak...
takkan tanak angkat kan.

Aku : Hello. <--suara cam mak tiri kejam suke tunjal kepala.
Him : Hehe.Yang,ayam gurau jela..mana ada tgk wyg btol2.
Aku : Ok. (masih suara x puas ati.yes peoples,aku mmg ati batu.)
Him : Jgn majok eh..main2 je la...
*bunyik music latar adalah gelokkan syaiton si ayam di belakang tu*


begitulah kisahnya....
nk memain gan aku tak kena masa la beb...
lenkali kenakan aku time aku goyang kaki takdak keje.

emy,aku sep tgn ko.sila sekeh laki ko tu namratus kali di dahi. :P