Wednesday, April 8, 2009

LeT aLOne tELipON buROk aTS meJA iNI

good morning eberibodii..
how's life??

aku pagi ni terbizi la plak..
cam kejutan budaya tetiba busy awal2 bulan.
haha.keji.

mood saya dah back to normal..
walopon keemoan tu ada terselit2 here n there,
tp dh bole manage la..tak meroyan pon..
macam makin matang dan tabah aku skang...
oh perasan tak abis2..

hey,tetiba skang aku cam fobia kalo fon opis aku berdering.
mula la berdup-dap-dup-dap nk angkat..
aku sgt2 takot dapat call dr org tak spatutnya...
huarghhhhh~!!tak sooooookaaaaaa!!!
plis...nk pindah pejabat. T_T

camne nk buat ek..
adakah bila dgr suara dia,
aku harus pura2 pengsan lalu campak gagang?
atau aku pura2 bos panggil aku? <--alasan ni leh predict sgt kan.
atau aku cakap je "salah nombor la bro" dgn suara abis ganas?
atau cakap je.. "jgn kaco aku.get your own life la wei!!"

ok.alasan last skali tu paling relevan digunapakai.will do.

kalopon dia bg alasan,nk kawan je gan aku...
aku tatappp tanak.cukup2 la kan..
ke macam keji sangat kekdahnya??
ko rasa ada kemungkinan dia bengang lalu mandrem aku x?
takot..takot.

ok lah..takde gambo yer..aku tak simpan lak gambo ex aku tu..
pekejadahnya!!